Design magasin
Design magasin
Pendellampe

Space

Pendellampe Designeren af dette vedhæng blev inspireret af de elliptiske og parabolske bane af asteroider. Lampens unikke form defineres af de anodiserede aluminiumsstænger, der er præcist arrangeret i en 3D-trykt ring, hvilket skaber den perfekte balance. Den hvide glasskygge i midten harmonerer med polerne og tilføjer dets sofistikerede udseende. Nogle siger, at lampen ligner en engel, andre synes, den ser ud som en yndefuld fugl.

Brand Madlavningssæt

Firo

Brand Madlavningssæt FIRO er et multifunktionelt og bærbart 5 kg madlavningssæt til hver åben ild. Ovnen har 4 gryder, der er fastgjort, der kan fjernes til en skuffes skinnekonstruktion med en drejelig støtte til at opretholde madniveauet. På denne måde kan FIRO nemt og sikkert bruges som en skuffe uden at spilder mad, mens ovnen ligger halvvejs i ilden. Gryderne bruges til madlavning og spiseformål og håndteres med bestikværktøjet, der klemmes i hver side af gryderne for at bære dem i temperaturisoleringslommer, mens de er varme. Det inkluderer også et tæppe, som også er en taske, der indeholder alt brugbart udstyr.

Tæppe

feltstone rug

Tæppe Tæppet af filtsten giver en optisk illusion af ægte sten. Brug af forskellige slags uld supplerer tæppets udseende og fornemmelse. Sten er forskellig fra hinanden i størrelse, farve og høj - overfladen ser ud i naturen. Nogle af dem har en moseeffekt. Hver sten har en skumkerne, der er omgivet af 100% uld. På basis af denne bløde kerne presses hver sten under pres. Baggrunden på tæppet er en gennemsigtig mat. Stene sys sammen og med måtten.

Modulær Sofa

Laguna

Modulær Sofa Laguna designer siddepladser er en omfattende moderne samling af modulære sofaer og bænke. Designet af den italienske arkitekt Elena Trevisan med erhvervsmæssige siddepladser i tankerne, er det en passende løsning til store eller små modtagelsesområder og udbrudsområder. Buede, cirkulære og lige sofamoduler med og uden arme vil alle kombineres problemfrit med matchende sofaborde for at give fleksibilitet til at skabe flere indvendige designordninger.

Vandhane

Moon

Vandhane Denne vandhane organiske udseende og kontinuitet i kurver blev inspireret af månens halvmåne fase. Moon-badekranen integrerer både krop og håndtag i en unik form. Et cirkulært tværsnit stiger fra bunden af vandhanen til udgangstuden og skaber månekranens profil. Et rent snit adskiller kroppen fra håndtaget, mens lydstyrken holdes kompakt.

Lampe

Jal

Lampe Just Another Lamp, Jal, er baseret på tre hovedprincipper: enkelhed, kvalitet og renhed. Det involverer enkelheden i design, kvaliteten af materialer og renheden af produktets formål. Dette blev holdt grundlæggende, men gav også betydning for både glas og lys i samme mål. På grund af dette kan Jal bruges på forskellige måder, formater og kontekster.