Design magasin
Design magasin
Belysning Og Lydsystem

Luminous

Belysning Og Lydsystem Lysende designet til at tilbyde ergonomisk belysningsløsning og surround sound-system i et enkelt produkt. Det sigter mod at skabe følelser, som brugerne ønsker at føle og anvendt en kombination af lyd og lys for at nå dette mål. Lydsystemet udviklet på baggrund af lydreflektion og simulerer 3D-surroundlyd i rummet uden behov for kabelføring og installation af flere højttalere rundt omkring i stedet. Som pendel skaber Luminous direkte og indirekte belysning. Dette belysningssystem giver et blødt, ensartet og lavt kontrastlys, der forhindrer blænding og synsproblemer.

El-Cykel

Ozoa

El-Cykel OZOa-elcyklen har en ramme med en markant 'Z' -form. Rammen danner en ubrudt linje, der forbinder de vigtigste funktionelle elementer i køretøjet, såsom hjul, styring, sæde og pedaler. Z-formen er orienteret på en sådan måde, at dens struktur giver en naturlig indbygget bageste ophæng. Vægtøkonomi tilvejebringes ved brug af aluminiumsprofiler i alle dele. Et aftageligt, genopladeligt lithium-ion-batteri er integreret i rammen.

Offentligt Rige

Quadrant Arcade

Offentligt Rige Den listede arkade i klasse II er blevet omdannet til en indbydende gade tilstedeværelse ved at arrangere det rigtige lys på det rigtige sted. Generelt anvendes omgivende belysning holistisk, og dens virkninger iscenesættes hierarkisk for at opnå variationer i lysmønstre, der skaber interesse og fremmer øget anvendelse af rummet. Strategisk inkorporering til design og placering af den dynamiske funktionshængende blev styret sammen med kunstneren, så visuelle effekter forekommer mere subtile end overvældende. Når dagslys falmer, fremhæves den elegante struktur af rytmen ved elektrisk belysning.

Udvideligt Bord

Lido

Udvideligt Bord Lido foldes ind i en lille rektangulær kasse. Når den er foldet, fungerer den som en opbevaringsboks til små genstande. Hvis de løfter sidepladerne, rager ledbenene ud af kassen, og Lido forvandles til et tebord eller et lille skrivebord. Ligeledes, hvis de fuldstændigt udfolder sidepladerne på begge sider, omdannes det til et stort bord, hvor den øverste plade har bredden 75 cm. Dette bord kan bruges som et spisebord, især i Korea og Japan, hvor man sidder på gulvet, mens man spiser, er en almindelig kultur.

Musikinstrument

DrumString

Musikinstrument Ved at kombinere to instrumenter sammen betyder det at føde en ny lyd, ny funktion i instrumentbrug, en ny måde at spille et instrument på, et nyt udseende. Bemærkningsskalaer for trommer er ligesom D3, A3, Bb3, C4, D4, E4, F4, A4, og strengnoteskalaerne er designet i EADGBE-system. DrumString er let og har en stropp, der er fastgjort over skuldre og talje, og det er derfor let at bruge og holde instrumentet, og det giver dig muligheden for at bruge to hænder.

Cykelhjelm

Voronoi

Cykelhjelm Hjelmen er inspireret af 3D Voronoi-struktur, som er vidt distribueret i naturen. Med en kombination af parametrisk teknik og bionik har cykelhjelmen et forbedret eksternt mekanisk system. Det er forskellig fra traditionel flisebeskyttelsesstruktur i dets uautoriserede bioniske mekaniske 3D-system. Når den rammer af en ekstern kraft, viser denne struktur bedre stabilitet. Med balance mellem lethed og sikkerhed har hjelmen til formål at give folk en mere komfortabel, mere fashionabel og sikrere personlig beskyttelse af cykelhjelm.