Design magasin
Design magasin
Sofabord

Ripple

Sofabord De midterste tabeller, der blev brugt, finder normalt sted midt i mellemrummet og skaber problemer med indflydelsesproblemerne. Af denne grund bruges servicetabellerne til at åbne dette hul. For at løse dette problem har Yılmaz Dogan kombineret to funktioner i design af Ripple og udviklet et dynamisk produktdesign, der både kan være et mellemstativ og et servicebord, der rejser med en asymmetrisk arm og bevæger sig i afstanden. Denne dynamiske bevægelse faldt sammen med Ripples flydende designlinjer, der reflekterer fra naturen med variationen i et dråbe og de bølger, der dannes af det dråbe.

Yacht

Portofino Fly 35

Yacht Portofino Fly 35, fyldt med naturligt lys fra store vinduer placeret i hallen, også i hytterne. Dens dimensioner giver en hidtil uset følelse af plads til en båd i denne størrelse. Overalt i interiøret er farvepaletten varm og naturlig med valget af ligevægtsammensætninger af farver og materialer, hvilket gør miljøerne i moderne og komfortable områder i overensstemmelse med de internationale tendenser inden for interiørdesign.

Håndvask

Thalia

Håndvask Håndvask ser ud som en knopp, der er klar til at blomstre og fylde op: den er så blomstrende, at den blev lavet af en dygtig sammensætning af massiv trælerk og teak, en essens i den øverste del og den anden i den nederste. En fast og sikker match, der giver et specielt elegance-touch og farvelivhed med en munter sammenflettning af korn med altid forskellige nuancer, der producerer unikke håndhåndvask. Skønheden ved dette objekt er kendetegnet ved dets asymmetri og harmoni af mødet med forskellige former og woody essens.

Belysning Og Lydsystem

Luminous

Belysning Og Lydsystem Lysende designet til at tilbyde ergonomisk belysningsløsning og surround sound-system i et enkelt produkt. Det sigter mod at skabe følelser, som brugerne ønsker at føle og anvendt en kombination af lyd og lys for at nå dette mål. Lydsystemet udviklet på baggrund af lydreflektion og simulerer 3D-surroundlyd i rummet uden behov for kabelføring og installation af flere højttalere rundt omkring i stedet. Som pendel skaber Luminous direkte og indirekte belysning. Dette belysningssystem giver et blødt, ensartet og lavt kontrastlys, der forhindrer blænding og synsproblemer.

El-Cykel

Ozoa

El-Cykel OZOa-elcyklen har en ramme med en markant 'Z' -form. Rammen danner en ubrudt linje, der forbinder de vigtigste funktionelle elementer i køretøjet, såsom hjul, styring, sæde og pedaler. Z-formen er orienteret på en sådan måde, at dens struktur giver en naturlig indbygget bageste ophæng. Vægtøkonomi tilvejebringes ved brug af aluminiumsprofiler i alle dele. Et aftageligt, genopladeligt lithium-ion-batteri er integreret i rammen.

Offentligt Rige

Quadrant Arcade

Offentligt Rige Den listede arkade i klasse II er blevet omdannet til en indbydende gade tilstedeværelse ved at arrangere det rigtige lys på det rigtige sted. Generelt anvendes omgivende belysning holistisk, og dens virkninger iscenesættes hierarkisk for at opnå variationer i lysmønstre, der skaber interesse og fremmer øget anvendelse af rummet. Strategisk inkorporering til design og placering af den dynamiske funktionshængende blev styret sammen med kunstneren, så visuelle effekter forekommer mere subtile end overvældende. Når dagslys falmer, fremhæves den elegante struktur af rytmen ved elektrisk belysning.