Design magasin
Design magasin
Ur

Pin

Ur Det hele startede med et simpelt spil i en kreativitetsklasse: emnet var "ur". Således er forskellige vægure både digitale og analoge blevet gennemgået og undersøgt. Den oprindelige idé er startet af det mindst betydningsfulde område af ure, som er den stift, som urerne normalt hænger på. Denne type ur inkluderer en cylindrisk pol, hvorpå tre projektorer er installeret. Disse projektorer gengiver de tre eksisterende håndtag identiske med dem fra de almindelige analoge ure. De projicerer imidlertid også numre.

Bil Dashcam

BlackVue DR650GW-2CH

Bil Dashcam BLackVue DR650GW-2CH er et overvågningsbils instrumentbrætkamera med en enkel, men alligevel sofistikeret cylindrisk form. Montering af enheden er let, og takket være 360 graders rotation er den meget justerbar. Dashcam's nærhed til forruden minimerer vibrationer og blænding og giver mulighed for endnu glattere og mere stabil optagelse. Efter en grundig undersøgelse for at finde den perfekte geometriske form, der kunne gå i harmoni med funktionerne, blev den cylindriske form, der gav elementerne både stabilitet og justerbarhed, valgt til dette projekt.

Skammel

Tri

Skammel Afføring i naturligt cedertræ fast, arbejdet med CNC-maskiner og håndlavet er det særlige, at det er dannet af en blok massivt træ cedertræ, ubehandlet 50 x 50 overflade poleres for hånd med gryn af sandpapir, der gør matoverfladen og glat at røre ved og forbedrer former og farveskemaet for et bestemt cedertræ er at have en naturlig olie, der beskytter det og gør det til et funktionelt objekt og praktisk i dets vedligeholdelse et blødt design, der forbedrer det naturlige materiale med tilføjelsen dens duft, du kan tale om design sensorisk touch , komfort og duft.

Vase

Flower Shaper

Vase Denne serie vaser er resultatet af at eksperimentere med mulighederne og begrænsningerne i ler og en selvbygget 3D-lerprinter. Ler er blødt og bøjeligt, når det er vådt, men bliver hårdt og sprødt, når det er tørt. Efter opvarmning i en ovn omdannes ler til et holdbart, vandtæt materiale. Fokus er på at skabe interessante figurer og strukturer, som enten er vanskelige og tidskrævende at fremstille eller endda ikke kan gøres ved hjælp af traditionelle metoder. Materialet og metoden definerede strukturen, strukturen og formen. Alle arbejder sammen for at hjælpe med at forme blomsterne. Ingen andre materialer blev tilsat.

Legetøj

Mini Mech

Legetøj Inspireret af den fleksible karakter af modulære strukturer er Mini Mech en samling af gennemsigtige blokke, der kan samles i komplekse systemer. Hver blok indeholder en mekanisk enhed. På grund af den universelle udformning af koblinger og magnetstik, kan der laves en utallig række forskellige kombinationer. Dette design har både uddannelsesmæssige og rekreative formål på samme tid. Det sigter mod at udvikle skabelseskraften og giver unge ingeniører mulighed for at se den virkelige mekanisme for hver enhed individuelt og samlet i systemet.

Vandhane

Aluvia

Vandhane Aluvia's design henter inspiration i alluvial erosion, vandformer blide silhuetter på klipperne gennem tid og vedholdenhed; ligesom små side ved flodstrand, forfører blødhed og venlige kurver i håndtagsdesign brugeren til en ubesværet betjening. De omhyggeligt udformede overgange giver lyset mulighed for at bevæge sig flydende langs overfladerne, hvilket giver hvert produkt et harmonisk look.