Design magasin
Design magasin
Arkitektonisk Forskning Og Udvikling

Technology Center

Arkitektonisk Forskning Og Udvikling Teknologicentrets arkitektoniske projekt har som retningslinje for integrationen af det arkitektoniske ensemble i det omgivende landskab, et roligt og behageligt rum. Denne definerende idé gør ensemblet til et humaniseret vartegn, bestemt til den nødvendige intellektuelle fordybelse af forskerne, der vil handle i det, udtrykt i dets plastiske og konstruktive intention. Den markante og integrerede design af tagene i konkave og konvekse form berører næsten de fremhævede vandrette linjer, der definerer således de vigtigste egenskaber ved det arkitektoniske kompleks.

Interiørdesign

Gray and Gold

Interiørdesign Grå farve betragtes som kedelig. Men i dag er denne farve en fra hovedforingerne i stilarter som loft, minimalisme og hi-tech. Grå er en præferencefarve for privatlivets fred, lidt ro og hvile. Det inviterer for det meste dem, der arbejder med mennesker eller er engageret i kognitive krav, som en generel interiørfarve. Vægge, loft, møbler, gardiner og gulve er grå. Nuancer og farvemætning er kun forskellige. Guld blev tilføjet med yderligere detaljer og tilbehør. Det fremhæves af billedrammen.

Hus

Santos

Hus Ved at bruge træ som det vigtigste konstruktive element, fortrænger huset sine to niveauer i sektion, hvilket genererer et glaseret tag for at integrere med konteksten og tillade naturligt lys at komme ind. Rummet med dobbelt højde formulerer forholdet mellem stueetagen, øverste etage og landskabet. Et metal tag over ovenlysfluerne, der beskytter det mod forekomsten af den vestlige sol og formelt genopbygger volumen, indrammer visionen om det naturlige miljø. Programmet er formuleret ved at lokalisere offentlige anvendelser i stueetagen og private anvendelser på øverste etage.

Kommerciel Interiørdesign

KitKat

Kommerciel Interiørdesign Repræsentér konceptet og det overordnede brand på en innovativ måde gennem design af butikken, specifikt til det canadiske marked og Yorkdale-kundekreds. Brug af en tidligere pop-up-oplevelse og internationale placeringer til at innovere og revurdere hele oplevelsen. Opret en ultrafunktionel butik, der fungerer godt til en meget høj trafik, kompliceret plads.

Interiørdesign

Arthurs

Interiørdesign En moderne nordamerikansk grill, cocktail lounge og tagterrasse beliggende i Midtown Toronto for at fejre en raffineret klassisk menu og overbærende signaturdrikke. Arthur's Restaurant har tre forskellige rum at nyde (spiseplads, bar og tagterrasse), der føles både intime og rummelige på samme tid. Loftet er unikt i sin udformning af facetterede træpaneler med en træfinér, konstrueret til at forbedre rumets ottekantede form og efterligne udseendet på skæret krystal, der hænger over.

Morsomt Hus Til Børn

Fun house

Morsomt Hus Til Børn Dette bygningsdesign er beregnet til børn at lære og lege, som er et helt sjovt hus fra en super far. Designer kombinerede sunde materialer og sikkerhedsformer for at skabe et vidunderligt og interessant rum. De forsøgte at skabe et behageligt og varmt børns legehus og forsøgte at intensivere forholdet mellem forældre og barn. Klienten fortalte designer at nå 3 mål, som var: (1) naturlige og sikkerhedsmaterialer, (2) gøre børn og forældre glade og (3) nok lagerplads. Designer fandt en enkel og klar metode til at nå målet, som er hjemme, selve starten på børnenes plads.