Design magasin
Design magasin
Japansk Restaurant

Moritomi

Japansk Restaurant Flytningen af Moritomi, en restaurant, der tilbyder japansk køkken, ved siden af verdensarven Himeji Castle, udforsker forholdet mellem materialitet, form og traditionel arkitektonisk fortolkning. Det nye rum forsøger at gengive slottestenens mønster i forskellige materialer, inklusive ru og polerede sten, sortoxidbelagt stål og tatamimåtter. Et gulv lavet i små harpiksbelagte graver repræsenterer borggraven. To farver, hvid og sort, strømmer som vand udefra og krydser den trægitter dekorerede indgangsdør, til receptionen.

Familiebolig

Sleeve House

Familiebolig Dette virkelig unikke hjem blev designet af den bemærkede arkitekt og lærde Adam Dayem og vandt for nylig andenpladsen i konkurrencen American-Architects US Building of the Year. Hjemmet med 3 BR / 2,5 badeværelser ligger på åbne, rullende enge i en omgivelse, der giver privatlivets fred, samt en dramatisk udsigt til dalen og bjergene. Så gådefuld som det er praktisk, er strukturen skematisk udtænkt som to skærende muffelignende volumener. Den bæredygtigt fremstillede forkullede træfasade giver huset en ru, forvitret struktur, en moderne genfortolkning af gamle lader i Hudson Valley.

Kunstrum

Surely

Kunstrum Dette er en kunst, afslappet og detailhandler, der alle kombineres i ét rum. Siden arkitekturen, der er en landestyret beklædningskrog sidelinjefabrik. Hele bygningen bevarer en spottet struktur på væggen, da en lagtekstur i rummet skaber en anden kontrast med ydersiden og skaber også en rumoplevelse. Forlad for meget hård dekoration, brugte noget blødt dekoration til visning, der skabte en afslappende følelse. Kontrasten mellem skabelse og tidlig fase er mere fleksibel til bæredygtig rumudvikling i fremtiden.

Salgscenter

Shuimolanting

Salgscenter Den kinesiske stil i denne sag vedtager den mørke kafferøde jordsten på markedet og det tomme af den naturlige belysning af gulvvinduet og danner en kontrast mellem lys og skygge, det virtuelle og det virkelige. Den virtuelle og aluminiumsgitter, kobberkunst lotusblade i det naturskønne vandområde og den kinesiske karakterstrukturinstallationskunst i rasteområdet er punktet for "blækorkidébanen" sag. Især brugen af nye materialer af kopper i det almindelige fremhæver ekstraordinære, men reducerer også genialt overfladen.

Badeværelser Showroom

Agape

Badeværelser Showroom For at skelne fra almindeligt udstillingsrum definerer vi dette rum som en baggrund, der kan fremhæve skønheden i varen. Ved denne definition ønsker vi at skabe et tidspunkt, hvor varen spontant kan skinne sig selv. Vi opretter også en tidsakse, der viser hvert produkt, der viste i dette rum, blev lavet fra forskellige tidspunkter.

International Skole

Gearing

International Skole Den konceptuelle cirkelform af International School of Debrecen symboliserer beskyttelse, enhed og samfund. De forskellige funktioner ser ud som tilsluttede gear, paviljonger på en snor anbragt på en bue. Fragmenteringen af rum skaber en række samfundsområder mellem klasseværelserne. Den nye rumoplevelse og den konstante tilstedeværelse af naturen hjælper de studerende i kreativ tænkning og manifestere deres ideer. Stierne, der fører til offsite-uddannelseshaver og skoven afslutter cirkelkonceptet og skaber en spændende overgang mellem det byggede og naturlige miljø.