Design magasin
Design magasin
Facade Arkitektur Design

Cecilip

Facade Arkitektur Design Designet af konvolutten af Cecilip er tilpasset af en superposition af vandrette elementer, der gør det muligt at opnå den organiske form, der adskiller bygningens volumen. Hvert modul er sammensat af sektioner af linjer, der er indskrevet inden for radius af den krumning, der skal dannes. Stykkerne anvendte rektangulære profiler af sølvanodiseret aluminium 10 cm bredt og 2 mm tyk og blev anbragt på et sammensat aluminiumspanel. Når modulet var samlet, blev den forreste del belagt med et 22 gauge rustfrit stål.

Butik

Ilumel

Butik Efter næsten fire årtiers historie er Ilumel-butikken et af de største og mest prestigefyldte firmaer i Den Dominikanske Republik på markedet for møbler, belysning og udsmykning. Den seneste indsats imødekommer behovet for en udvidelse af udstillingsområderne og definitionen af en renere og mere artikuleret rute, der gør det muligt at sætte pris på de forskellige tilgængelige samlinger.

Hotelrenovering

Renovated Fisherman's House

Hotelrenovering SIXX-hotellet ligger i Houhai-landsbyen i Haitang-bugten i Sanya. Det sydlige Kina i Kina ligger 10 meter væk foran hotellet, og Houhai er kendt som surferens paradis i Kina. Arkitekten omdannede den oprindelige tre etagers bygning, der i mange år serveres for en lokal fiskerfamilie, til et resort-hotel med surfetema ved at forstærke den gamle struktur og renovere rummet inde.

Weekendophold

Cliff House

Weekendophold Dette er en fiskerhytte med udsigt over bjergene på bredden af Heaven River ('Tenkawa' på japansk). Formen er lavet af armeret beton og er et simpelt rør, seks meter lang. Rørsens ende af røret er modvægtet og forankret dybt i jorden, så det strækker sig vandret fra banken og hænger ud over vandet. Designet er enkelt, interiøret er rummeligt, og flodbredden er åben mod himlen, bjergene og floden. Bygget under vejniveauet er det kun kabinen, der er synlig fra vejsiden, så konstruktionen ikke blokerer udsigten.

Interiørdesign I Biblioteket

Veranda on a Roof

Interiørdesign I Biblioteket Kalpak Shah fra Studio Course har revideret det øverste niveau af en penthouse-lejlighed i Pune, vestindien, og skabt en blanding af indendørs og udendørs værelser, der omgiver en tagterrasse. Det lokale studie, som også har base i Pune, havde til formål at omdanne hjemmets underudnyttede øverste etage til et område, der ligner verandaen i et traditionelt indisk hjem.