Design magasin
Design magasin
Spisestue

Elizabeth's Tree House

Spisestue En demonstration af arkitekturens rolle i helingsprocessen, Elizabeth's Tree House er en ny spisepavillon for terapeutisk lejr i Kildare. Betjener børn, der er kommet efter alvorlige sygdomme, danner rummet en træoase midt i en egeskov. Et dynamisk, men alligevel funktionelt tømmerdiagrid-system inkluderer et udtryksfuldt tag, omfattende ruder og en farverig lerkbeklædning, hvilket skaber en indvendig spiseplads, der danner en dialog med den omkringliggende sø og skov. Dyb forbindelse med naturen på alle niveauer fremmer brugerkomfort, afslapning, helbredelse og fortryllelse.

Multi Kommerciel Plads

La Moitie

Multi Kommerciel Plads Navnet på projektet La Moitie stammer fra den franske oversættelse af halvdelen, og designet reflekterer det passende ved den balance, der er skabt mellem modsatte elementer: firkant og cirkel, lys og mørk. I betragtning af den begrænsede plads forsøgte teamet at etablere både en forbindelse og en opdeling mellem de to separate detailområder ved anvendelse af to modsatte farver. Mens grænsen mellem det lyserøde og sorte rum er klar, men også sløret i forskellige perspektiver. En spiraltrappe, halvrosa og halv sort, er placeret i midten af butikken og giver.

Medicinsk Skønhedscenter

LaPuro

Medicinsk Skønhedscenter Design er mere end god æstetik. Det er den måde rummet bruges på. Det medicinske center integrerede form og funktion som en. At forstå brugernes krav og give dem en oplevelse af alle de subtile berøringer i det omgivende miljø, der føles lettende og virkelig pleje. Design og nyt teknologisystem leverer løsninger til brugeren og let at administrere. I betragtning af sundhed, velvære og medicinsk vedtog centret miljømæssigt bæredygtige materialer og overvåger byggeprocessen. Alle elementer er integreret i designet, hvor det virkelig er egnet til brugerne.

Hjemmearkitekturdesign

Bienville

Hjemmearkitekturdesign Logistik for denne arbejdende familie krævede, at de var hjemme indendørs i lange perioder, som ud over arbejde og skole blev forstyrrende for deres velvære. De begyndte at overveje, ligesom mange familier, om det var nødvendigt at flytte til forstæderne og udveksle nærhed til byens faciliteter til en større baghaven for at øge adgangen til udendørsbrug. I stedet for at flytte langt væk, besluttede de at bygge et nyt hus, der ville genoverveje begrænsningerne af indendørs hjemliv på en lille bydel. Det organiserende princip for projektet var at skabe så meget udendørs adgang fra fællesområder som muligt.

Bryllup Kapel

Cloud of Luster

Bryllup Kapel Glansskyen er et bryllupskapel placeret inde i et bryllupsceremonihus i Himeji by, Japan. Designet forsøger at oversætte den moderne ånd til bryllupsceremoni til fysisk rum. Kapellet er helt hvidt, en skyform indkapslet næsten udelukkende i buet glas, der åbner det til den omgivende have og vandbassinet. Søjlerne er toppet i hyperbolsk kapital som hoveder, der jævnligt forbinder dem til det minimalistiske loft. Kapellets socle på bassinsiden er en hyperbolsk kurve, der lader hele strukturen se ud, som om den flyder på vandet og fremhæver dens lethed.

Dispenseringsapotek

The Cutting Edge

Dispenseringsapotek Den skærende kant er et dispenserende apotek relateret til det nærliggende Daiichi General Hospital i Himeji City, Japan. I denne type apoteker har klienten ikke direkte adgang til produkterne som i retailtypen; snarere vil hans medicin blive tilberedt i baghaven af en farmaceut efter at have præsenteret en medicinsk recept. Denne nye bygning blev designet til at fremme billedet af hospitalet ved at introducere et højteknologisk skarpt billede i overensstemmelse med en avanceret medicinsk teknologi. Det resulterer i et hvidt, minimalistisk, men fuldt funktionelt rum.