Design magasin
Design magasin
Apotek

The Cutting Edge

Apotek Den skærende kant er et dispenserende apotek relateret til det nærliggende Daiichi General Hospital i Himeji City, Japan. I denne type apoteker har klienten ikke direkte adgang til produkterne som i retailtypen; snarere vil hans medicin blive tilberedt i baghaven af en farmaceut efter at have præsenteret en medicinsk recept. Denne nye bygning blev designet til at fremme billedet af hospitalet ved at introducere et højteknologisk skarpt billede i overensstemmelse med en avanceret medicinsk teknologi. Det resulterer i et hvidt, minimalistisk, men fuldt funktionelt rum.

Kinesisk Restaurant

Pekin Kaku

Kinesisk Restaurant Pekin-kaku-restaurantens nye renovering tilbyder en stilistisk genfortolkning af, hvad en restaurant i Beijing-stil kunne være, og afviser det traditionelle rigeligt dekorative design til fordel for en mere forenklet arkitektonik. Loftet har en rød-Aurora oprettet ved hjælp af 80 meter lange streng gardiner, mens væggene er behandlet i traditionelle mørke Shanghai mursten. Kulturelle elementer fra den kinesiske århundredes arv inklusive Terracotta-krigere, den røde hare og kinesisk keramik blev fremhævet i et minimalistisk display, der giver en kontrastfuld tilgang til de dekorative elementer.

Japansk Restaurant

Moritomi

Japansk Restaurant Flytningen af Moritomi, en restaurant, der tilbyder japansk køkken, ved siden af verdensarven Himeji Castle, udforsker forholdet mellem materialitet, form og traditionel arkitektonisk fortolkning. Det nye rum forsøger at gengive slottestenens mønster i forskellige materialer, inklusive ru og polerede sten, sortoxidbelagt stål og tatamimåtter. Et gulv lavet i små harpiksbelagte graver repræsenterer borggraven. To farver, hvid og sort, strømmer som vand udefra og krydser den trægitter dekorerede indgangsdør, til receptionen.

Familiebolig

Sleeve House

Familiebolig Dette virkelig unikke hjem blev designet af den bemærkede arkitekt og lærde Adam Dayem og vandt for nylig andenpladsen i konkurrencen American-Architects US Building of the Year. Hjemmet med 3 BR / 2,5 badeværelser ligger på åbne, rullende enge i en omgivelse, der giver privatlivets fred, samt en dramatisk udsigt til dalen og bjergene. Så gådefuld som det er praktisk, er strukturen skematisk udtænkt som to skærende muffelignende volumener. Den bæredygtigt fremstillede forkullede træfasade giver huset en ru, forvitret struktur, en moderne genfortolkning af gamle lader i Hudson Valley.

Kunstrum

Surely

Kunstrum Dette er en kunst, afslappet og detailhandler, der alle kombineres i ét rum. Siden arkitekturen, der er en landestyret beklædningskrog sidelinjefabrik. Hele bygningen bevarer en spottet struktur på væggen, da en lagtekstur i rummet skaber en anden kontrast med ydersiden og skaber også en rumoplevelse. Forlad for meget hård dekoration, brugte noget blødt dekoration til visning, der skabte en afslappende følelse. Kontrasten mellem skabelse og tidlig fase er mere fleksibel til bæredygtig rumudvikling i fremtiden.

Salgscenter

Shuimolanting

Salgscenter Den kinesiske stil i denne sag vedtager den mørke kafferøde jordsten på markedet og det tomme af den naturlige belysning af gulvvinduet og danner en kontrast mellem lys og skygge, det virtuelle og det virkelige. Den virtuelle og aluminiumsgitter, kobberkunst lotusblade i det naturskønne vandområde og den kinesiske karakterstrukturinstallationskunst i rasteområdet er punktet for "blækorkidébanen" sag. Især brugen af nye materialer af kopper i det almindelige fremhæver ekstraordinære, men reducerer også genialt overfladen.