Design magasin
Design magasin
Krøllejern

Nano Airy

Krøllejern Det nano luftige krøllejern bruger en innovativ negativ ion-teknologi. Holder glat struktur, blød skinnende krøll i lang tid. Curlingrøret har gennemgået en nano-keramisk belægning, føles meget glat. Det krøller håret ømt og hurtigt med den varme luft i de negative ioner. Sammenlignet med krøllejern uden luft kan du afslutte i en blødere hårkvalitet. Produktets grundfarve er blød, varm og ren mat hvid, og accentfarven er lyserød guld.

Glattejern

Nano Airy

Glattejern Det Nano luftige glatjern kombinerer nano-keramiske belægningsmaterialer med innovativ negativ jernteknologi, der bringer håret forsigtigt og slankt hurtigt i lige form. Takket være magnetsensoren øverst på hætten og kroppen, slukkes enheden automatisk, når hætten er lukket, hvilket er sikkert at transportere rundt. Den kompakte krop med det USB-genopladelige trådløse design er nemt at opbevare i håndtaske og bære, hvilket hjælper kvinder med at bevare en elegant frisyre når som helst og hvor som helst. Det hvide og lyserøde farveskema giver enheden en feminin karakter.

Madpakke

The Portable

Madpakke Cateringindustrien blomstrer, og takeaway er blevet en nødvendighed for moderne mennesker. På samme tid er der også genereret en masse affald. Mange af de måltidsbokse, der bruges til at holde mad, kan genanvendes, men de plastikposer, der bruges til at pakke måltiderne, er faktisk ikke genanvendelige. For at reducere brugen af plastikposer kombineres funktionen af måltidsboksen og plastik til design af nye frokostbokse. Balleboksen forvandler selve delen til et håndtag, der er let at bære og kan integrere flere måltidsbokse, hvilket i høj grad reducerer brugen af plastposer til pakning af måltidsbokse.

Barbermaskine

Alpha Series

Barbermaskine Alpha-serien er en kompakt, halvprofessionel barbermaskine, der kan håndtere grundlæggende opgaver til ansigtspleje. Også et produkt, der tilbyder hygiejniske løsninger med innovativ tilgang kombineret med smuk æstetik. Enkelhed, minimalisme og funktionalitet kombineret med let brugerinteraktion bygger grundlæggende i projektet. Glædelig brugeroplevelse er nøglen. Tip kan let fjernes fra barbermaskinen og placeres i opbevaringsafsnittet. Docken er designet til at oplade barbermaskinen og rengøre tipene, der understøttes med UV-lys inde i opbevaringsafsnittet.

Bærbar Enhed Med Multifunktion

Along with

Bærbar Enhed Med Multifunktion Projektet giver en bærbar livsoplevelse for den udendørs skare, der hovedsageligt er opdelt i to dele: hovedkroppen og moduler, der kan ændres. Hovedkroppen inkluderer opladnings-, tandbørste- og barberingsfunktioner. Tilbehør inkluderer tandbørste og barberhoved. Originalen inspiration til produktet kom fra folk der elsker at rejse og har deres bagage rodet eller mistet, så den bærbare, alsidige pakke blev produktet positionerer. Nu elsker mange at rejse, så bærbare produkter er ved at blive valget. Dette produkt er i overensstemmelse med markedets efterspørgsel.

Øjeblikkelig Naturlig Læbeforstørrelsesenhed

Xtreme Lip-Shaper® System

Øjeblikkelig Naturlig Læbeforstørrelsesenhed Xtreme Lip-Shaper® System er verdens første klinisk beviste, sikre kosmetiske læbeudvidelsesenhed til hjemmebrug. Den bruger en 3.500-årig kinesisk 'cupping' -metode - med andre ord sugning - kombineret med avanceret lip-shaper-teknologi til kontur og forstørrelse af læberne med det samme. Designet skaber betagende en-lobet og dobbelt-lobet underlæbe ligesom Angelina Jolie. Brugere kan forbedre over- eller underlæben separat. Designet er også bygget til at hæve buerne i Cupido's bue, udfylde læbehuller for at løfte hjørnerne af den aldrende mund. Velegnet til begge køn.