Design magasin
Design magasin
Skulptur

Iceberg

Skulptur Isbjerge er indvendige skulpturer. Ved at forbinde bjerge er det muligt at bygge bjergkæder, mentale landskaber lavet af glas. Overfladen på hver genbrugsglasgenstand er unik. Således har hvert objekt en unik karakter, en sjæl. Skulpturer er håndformet, underskrevet og nummereret i Finland. Den vigtigste filosofi bag isbergsskulpturerne er at afspejle klimaændringerne. Derfor er det anvendte materiale genanvendt glas.

Se App

TTMM for Pebble

Se App TTMM er en 130 Watchfaces-kollektion dedikeret til Pebble 2 smartwatch. Specifikke modeller viser tid og dato, ugedag, trin, aktivitetstid, afstand, temperatur og batteri- eller Bluetooth-status. Brugeren kan tilpasse type information og se ekstra data efter rystelse. TTMM Watchfaces er enkle, minimale og æstetiske i design. Det er en kombination af cifre og abstrakt info-grafik perfekt til en robot-æra.

Se App

TTMM for Fitbit

Se App TTMM er en samling af 21 urflader dedikeret til Fitbit Versa og Fitbit Ionic smartur. Urflader har komplikationsindstillinger bare med et simpelt tryk på skærmen. Dette gør dem meget hurtig og nem at tilpasse farve, designindstilling og komplikationer til brugerpræferencer. Det er inspireret af film som Blade Runner og Twin Peaks-serien.

Watchfaces-Apps

TTMM

Watchfaces-Apps TTMM er en samling af watchfaces til klodsetid og Pebble Time Round smartur. Her finder du to apps (både til Android og iOS-platform) med 50 og 18 modeller i over 600 farvevariationer. TTMM er en enkel, minimal og æstetisk kombination af cifre og abstrakte infografik. Nu kan du vælge din tidstil, når du vil.

Vinetiketter

KannuNaUm

Vinetiketter Designet på vinetiketterne KannuNaUm er kendetegnet ved dets raffinerede og minimale stil opnået ved at søge efter symboler, der kan repræsentere deres historie. Territorium, kultur og lidenskab fra vinproducenter i landet for lang levetid kondenseres til disse to koordinerede mærker. Alt forbedres af designet af hundrede årrige vin, der er lavet med teknikken med guld hældt i 3D. Et ikonografidesign, der repræsenterer historien med disse vine og med dem historien til det land, hvorfra der er født, Ogliastra, landet af hundredeårene på Sardinien.

Vinetiketter Design

I Classici Cherchi

Vinetiketter Design Til en historisk vingård på Sardinien har den siden 1970 været designet til genylering af etiketter til klassikervinslinien. Undersøgelsen af nye mærker ønskede at bevare forbindelsen til den tradition, som virksomheden forfølger. I modsætning til tidligere etiketter virkede det for at give et strejf af elegance, der passer godt til vinens høje kvalitet. For etiketterne har arbejdet med Braille-teknik, der bringer elegance og stil uden at veje. Blomstermønsteret er baseret på en grafisk uddybning af et mønster fra den nærliggende kirke Santa Croce i Usini, som også er firmaets logo.