Design magasin
Design magasin
Hudplejepakke

Bionyalux

Hudplejepakke Konceptet med at gendanne hud i nye hudplejeprodukter falder sammen med nul byrden ved bagasse-genbrug, miljøbeskyttelse og økologisk koncept. Fra produktfunktionerne i den 60-dages begrænsede holdbarhed i fødevarekvalitet i den 30-dages behandlingsproces til hudforbedring er 30 og 60 valgt som det visuelle genkendelsessymbol for produktet, og de tre stadier af anvendelse, 1,2, 3 er integreret i visionen.

Rispakke

Songhua River

Rispakke Songhua River Rice, er et avanceret risprodukt under SOURCEAGE Food Group. Når den traditionelle kinesiske festival - Spring Festival nærmer sig, designer de gennem et smukt pakket risprodukt som gaver til kunder af Spring Festival gaver, så det overordnede design skal gentage den festlige atmosfære af Spring Festival, der fremhæver de traditionelle kinesiske kulturelle elementer og lykkebringende god mening.

Skulpturinstallation

Superegg

Skulpturinstallation Superegg repræsenterer den hurtige multiplikation af kaffekapsler til engangsbrug, der symboliserer menneskets bekvemmelighed og dens indvirkning på miljøet. Den strukturerede geometriske superegg-form, der er dokumenteret af matematikeren Gabriel Lame, vises, optrådt over jorden, og er prikket med tilfældigt kasserede kaffekapsler arrangeret i perfekte linjer. Den viscerale oplevelse engagerer seeren fra alle vinkler og afstande. Over 3000 kapsler blev indsamlet via en opfordring til handling på sociale medier og lokalsamfundet. Superegg giver seeren mulighed for at gennemgå affald og tilskynde til nye genvindingsvaner.

Gourmet Mad Gave Sæt

Saintly Flavours

Gourmet Mad Gave Sæt Saintly Flavours er et gourmetmadssæt, der er rettet mod forbrugere af avancerede butikker. Efter den tendens, hvor mad og spisestue er blevet moderigtigt, kommer inspiration til projektet fra 2018's Met Gala-modetema katolisisme. Jeremy Bonggu Kang forsøgte at skabe et look, der fanger øjnene på high-end shop-forbrugere ved hjælp af den udsmykkede og traditionelle ætsningstil af illustrationer til at repræsentere den rige tradition for kunst og mad af høj kvalitet i katolske klostre.

Offentligt Kunstrum

Dachuan Lane Art Installation

Offentligt Kunstrum Dachuan-bane til Chengdu, Vestbredden af Jinjiang-floden, er en historisk gade, der forbinder ruinerne af Chengdu East Gate City-muren. I projektet blev buen af Dachuan Lane i historien genopbygget på den gamle måde i den oprindelige gade, og historien om denne gade blev fortalt af gadekunstinstallationen. Intervention af kunstinstallation er en slags medier til fortsættelse og transmission af historier. Det gengiver ikke kun sporene fra historiske gader og baner, der er blevet revet, men giver også en slags temperaturhukommelse i byerne for de nye gader og baner.

Visuel Kommunikation

Plates

Visuel Kommunikation For at demonstrere forskellige afdelinger i hardwarebutikken kom Didyk Pictures med ideen om at præsentere dem som flere plader med forskellige hardwareobjekter ovenpå dem, serveret på restaurant. Hvid baggrund og hvide retter hjælper med at fremhæve de serverede genstande og gør det lettere for butikbesøgere at finde en bestemt afdeling. Billederne blev også brugt på 6x3 meter reklametavler og plakater i offentlig transport over hele Estland. En hvid baggrund og en enkel sammensætning gør det muligt for denne annoncebesked at blive opfattet selv af en person i en forbipasserende bil.