Design magasin
Design magasin
Webdesign Og Ux

Si Me Quiero

Webdesign Og Ux Sí, Me Quiero-webstedet er et rum, der hjælper med at være sig selv. For at gennemføre projektet måtte der gennemføres interviews, og den sociale og kulturelle kontekst i relation til kvinder måtte udforskes; hendes fremskrivning i samfundet og med sig selv. Det blev konkluderet, at nettet ville være et akkompagnement og ville blive gennemført med en tilgang til at hjælpe med at elske sig selv. I designet afspejles det enkelhed med neutrale toner ved hjælp af røde kontraster for at henlede opmærksomheden på visse handlinger, farver på mærket af bogen, der er udgivet af klienten. Inspirationen kom fra konstruktivismekunst.

Vinetikettdesign

314 Pi

Vinetikettdesign Eksperimentering med vinsmagning er en uendelig proces, der fører til nye stier og divergerende aromaer. Den uendelige række af pi, det irrationelle antal med de uendelige decimaler uden at kende den sidste af dem var inspiration til navnet på disse vine uden sulfiter. Designet sigter mod at sætte funktionerne i 3,14 vinserier i lyset i stedet for at skjule dem blandt billeder eller grafik. Efter en minimalistisk og enkel tilgang viser etiketten kun de virkelige egenskaber ved disse naturlige vine, da de kan ses i ønologens notesbog.

Bog

ZhuZi Art

Bog En række bogudgaver til de indsamlede værker af traditionel kinesisk kalligrafi og maleri udgives af Nanjing Zhuzi Art Museum. Med sin lange historie og elegante teknik er de traditionelle kinesiske malerier og kalligrafi værdsat for deres meget kunstneriske og praktiske appel. Ved design af samlingen blev abstrakte former, farver og linjer brugt til at skabe en ensartet sensualitet og fremhæve det tomme rum i skitsen. Ubesværet falder sammen med kunstnere i traditionel maleri og kalligrafistil.

Fotografering

The Japanese Forest

Fotografering Den japanske skov er taget fra et japansk religiøst perspektiv. En af de japanske gamle religioner er Animisme. Animisme er en tro på, at ikke-menneskelige væsener, stilleben (mineraler, artefakter osv.) Og usynlige ting også har en hensigt. Fotografering ligner dette. Masaru Eguchi skyder noget der får en følelse af emnet. Træer, græs og mineraler føler livets vilje. Og selv artefakter som dæmninger, der har efterladt naturen i lang tid, føler viljen. Ligesom du ser den uberørte natur, vil fremtiden se det nuværende landskab.

Kosmetikindsamling

Woman Flower

Kosmetikindsamling Denne kollektion er inspireret af de overdrevne beklædningsstilarter fra middelalderlige europæiske damer og fugleperspektivets former. Designeren udtrækkede de to former og brugte dem som kreative prototyper og kombineret med produktdesign for at danne en unik form og modesans, der viste en rig og dynamisk form.

Bogdesign

Josef Koudelka Gypsies

Bogdesign Josef Kudelka, en verdenskendt fotograf, har afholdt sine fotoutstillinger i mange lande over hele verden. Efter en lang ventetid blev der endelig afholdt en sigøjner-tema Kudelka-udstilling i Korea, og hans fotobog blev lavet. Da det var den første udstilling i Korea, var der en anmodning fra forfatteren om, at han ville lave en bog, så han kunne føle Korea. Hangeul og Hanok er koreanske breve og arkitektur, der repræsenterer Korea. Tekst refererer til sindet og arkitektur betyder formen. Inspireret af disse to elementer, ønskede at designe en måde at udtrykke Koreas egenskaber.