Design magasin
Design magasin
Dametøjskollektion

Hybrid Beauty

Dametøjskollektion Designet med Hybrid Beauty-kollektionen er at bruge sødheden som overlevelsesmekanisme. Grundlæggende søde træk er bånd, flæser og blomster, og de genindvindes af traditionelle møller og couture teknikker. Dette genskaber gamle couture-teknikker til moderne hybrid, som er romantisk, mørk, men også evig. Hele designprocessen med Hybrid Beauty fremmer bæredygtighed til at skabe tidløse design.

Ring

Ohgi

Ring Mimaya Dale, designeren af Ohgi-ringen har leveret en symbolsk meddelelse med denne ring. Hendes inspiration til ringen kom fra positive betydninger, som japanske folde fans har, og hvor meget de er elsket i den japanske kultur. Hun bruger 18 K gult guld og en safir til materialet, og de får frem luksuriøs aura. Desuden sidder foldeviften på en ring i en vinkel, der giver en unik skønhed. Hendes design er en enhed mellem øst og vest.

Ring

Gabo

Ring Gabo-ringen var designet til at tilskynde folk til at genoptage den legende side af livet, som normalt går tabt, når voksenlivet ankommer. Designeren blev inspireret af minderne om at observere sin søn lege med sin farverige magiske terning. Brugeren kan lege med ringen ved at dreje de to uafhængige moduler. Ved at gøre dette kan ædelstensfarvesæt eller modulernes position matches eller ikke matches. Udover det legende aspekt har brugeren valget af at bære en anden ring hver dag.

Øreringe Og Ring

Vivit Collection

Øreringe Og Ring Inspireret af former, der findes i naturen, skaber Vivit Collection en interessant og nysgerrig opfattelse af de langstrakte former og virvlende linjer. Vivit stykker består af bøjede 18 k gule guldark med sort rhodiumbelægning på de ydre flader. De bladformede øreringe omgiver øreflipperne, så det er naturlige bevægelser skaber en interessant dans mellem det sorte og guldet - gemmer og afslører det gule guld nedenunder. Formenes sinuositet og de ergonomiske egenskaber i denne samling præsenterer et fascinerende spil af lys, skygger, blænding og refleksioner.

Øreringe Og Ring

Mouvant Collection

Øreringe Og Ring Mouvant Collection var inspireret af nogle aspekter af futurismen, såsom ideerne om dynamik og materialisering af det immaterielle præsenteret af den italienske kunstner Umberto Boccioni. Øreringe og ring fra Mouvant Collection har adskillige guldfragmenter i forskellige størrelser, svejset på en sådan måde, at der opnås en illusion af bevægelse og skaber mange forskellige former, afhængigt af den vinkel, det visualiseres.