Design magasin
Design magasin
Moderne Kjole Loafer

Le Maestro

Moderne Kjole Loafer Le Maestro revolutionerer kjoleskoen ved at indarbejde en Direct Metal Laser Sintered (DMLS) titanium 'matrixhæl'. 'Matrixhælen' reducerer hælpartiets visuelle masse og viser den strukturelle integritet af kjoleskoen. For at supplere den elegante vamp bruges højkornede læder til overdelens markante asymmetriske design. Integrationen af hælafsnittet i den øverste er nu sammensat til en elegant og raffineret silhuet.

Moderne Qipao

The Remains

Moderne Qipao Inspiration er fra kinesiske relikvier, "Keramik" er den mest repræsentation, der er mest populær uanset fra de kongelige og folk. I min undersøgelse er selv i dag de kinesiske æstetiske standarder for mode og Feng Shui (interiør og miljø design) uændrede. De kan lide gennemgang, lagdeling og ønsker. Jeg vil gerne designe en Qipao for at bringe implikationen og funktionen i keramik fra det gamle dynasti til moderne mode. Og provokerer mennesker, der er glemt deres kultur og etnicitet, når vi er i i-generation.

Broche

Chiromancy

Broche Hver person er unik og original. Dette er tydeligt, selv i mønstrene på vores fingre. Trækede linjer og tegn på vores hænder er også ret originale. Derudover har hver person en række sten, som er tæt på dem i kvalitet eller forbundet med personlige begivenheder. Alle disse funktioner giver en tænkende observatør så mange lærerige og attraktive, der gør det muligt at skabe personlig tilpassede smykker baseret på disse linjer og tegn på individuelle ting. Denne form for ornament og smykker - danner din personlige kunstkode

Smykker

Angels OR Demons

Smykker Vi er vidne til den konstante kamp mellem godt og dårligt, mørke og lys, dag og nat, kaos og orden, krig og fred, helt og skurk hver dag. Uanset vores religion eller nationalitet er vi blevet fortalt historien om vores konstante ledsagere: en engel sidder på vores højre skulder og en dæmon til venstre, overtaler engelen os til at gøre godt og registrerer vores gode gerninger. Han djævel overtaler os at gøre dårligt og registrere vores dårlige gerninger. Engelen er en metafor for vores "superego", og djævelen står for "Id" og den konstante kamp mellem samvittigheden og det ubevidste.

Smykker

Poseidon

Smykker Smykkerne, jeg designer, udtrykker mine følelser. Det repræsenterer mig som kunstner, designer og også som person. Udløseren til at skabe Poseidon blev sat i de mørkeste timer i mit liv, da jeg følte mig bange, sårbar og havde brug for beskyttelse. Primært designet jeg denne kollektion til at blive brugt i selvforsvar. Selvom denne opfattelse er falmet igennem dette projekt, eksisterer den stadig. Poseidon (havens gud og "Earth-Shaker" af jordskælv i græsk mytologi) er min første officielle samling og er rettet mod stærke kvinder, beregnet til at give bæreren en følelse af magt og selvtillid.

Smykker

odyssey

Smykker Den grundlæggende idé om odyssey af monomer involverer at dække voluminøse, geometriske former med en mønstret hud. Fra dette udvikles der et samspil mellem klarhed og forvrængning, gennemsigtighed og skjul. Alle geometriske former og mønstre kan kombineres efter ønske, varieret og komplementeret med tilføjelser. Denne fascinerende, enkle idé giver mulighed for at skabe et næsten uudtømmeligt udvalg af design, perfekt konsonant med mulighederne ved hurtig prototype (3D-udskrivning), da hver kunde kan få et helt individuelt og unikt produkt produceret (besøg: www.monomer. eu-shop).