Design magasin
Design magasin
Regnfrakke

UMBRELLA COAT

Regnfrakke Denne regnfrakke er en kombination af en regnfrakke, en paraply og vandtæt bukser. Afhængig af vejrforholdene og mængden af regn kan det justeres til forskellige beskyttelsesniveauer. Hans unikke træk er, at det kombinerer regnfrakke og paraply i et emne. Med "paraply-regnfrakke" er dine hænder fri. Det kan også være perfekt til sportsaktiviteter som cykling. Derudover støder du ikke på andre paraplyer i en overfyldt gade, da paraplyhætten strækker sig over dine skuldre.

Ring

Doppio

Ring Dette er en spændende juvel af mystisk art. "Doppio", i sin spiralform, rejser i to retninger, der symboliserer mænds tid: deres fortid og deres fremtid. Det bærer sølvet og guldet, der repræsenterer udviklingen af den menneskelige ånds dyder gennem hele dens historie på Jorden.

Halskæde

Sakura

Halskæde Halskæden er meget fleksibel og lavet af forskellige stykker loddet sømløst sammen for at kaskade smukt på kvindens halsområde. De midterste blomster på højre side roterer, og der er mulighed for at bruge det venstre kortere stykke af halskæden separat som en broche Halskæden er meget lys i betragtning af stykkets 3D-form og kompleksitet. Bruttovægten for det er 362,50 gram lavet er 18 karat med 518,75 karat sten og diamanter

Silke Foulard

Passion

Silke Foulard "Passion" er et af "Hilsen" -objekter. Fold silketørklædet pænt til en lomme-firkant eller indram det som kunst, og få det til at vare livet. Det er som et spil - hvert objekt har mere end en funktion. "Hilsen" udgør en mild sammenhæng mellem gammelt håndværk og moderne designobjekter. Hvert design er unikt kunstværk og fortæller en anden historie. Forestil dig et sted, hvor hver lille detalje fortæller en historie, hvor kvalitet er en værdi af livet, og den største luksus er at være tro mod dig selv. Det er her "hilsener" møder dig. Lad kunsten møde dig og blive gammel med dig!

Smykkekollektion

Future 02

Smykkekollektion Project Future 02 er en smykkekollektion med en sjov og levende vri inspireret af cirkelteoremer. Hvert stykke er skabt med software til computerstøttet design, der er bygget helt eller delvist med selektiv lasersintering eller stål 3D-udskrivningsteknologi og håndlavet med traditionelle sølvsmedemetoder. Samlingen henter inspiration fra cirkelformen og er omhyggeligt designet til at visualisere euklidiske sætninger til mønstre og former for bærbar kunst, der på denne måde symboliserer en ny begyndelse; et udgangspunkt for en spændende fremtid.