Design magasin
Design magasin
Ejendomsmægler

The Float

Ejendomsmægler Vi designer arkitektur, interiør og landskab i dette projekt. Sagen er et "Realestate Agency", navnet på realestate er [Sky villa], så forestil dig konceptet med således sagsnavn som udgangspunkt. Og projektet er placeret i Xiamen centrum, forholdene omkring basen er ugunstige, der er gamle lejligheder og byggeplads, modsat er en skole, intet landskab omgivet. Til sidst, med konceptet [Float], trækker salgscenteret til en højde på 2F og skab eget landskab, en pool i stabelniveau, så salgscentret kan lide at flyde i vandet, og besøgende går over et stort areal af dammen og på tværs af stueetagen på salgskontoret, gå til bagerste trapper og gå op til salgshallen. Konstruktionen er stålkonstruktion, bygningsdesign og interiørdesign søger integration og enhed i teknikken.

Projekt navn : The Float, Designernes navn : Kris Lin, Kundens navn : YONG NIAN Real Estate Development Company Limited.

The Float Ejendomsmægler

Dette ekstraordinære design er vinderen af platin-designprisen i legetøjs-, spil- og hobbyproduktdesignkonkurrence. Du skal bestemt se de prisbelønnede designermodtagere af platin for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative legetøjs-, spil- og hobbyproduktdesignværker.