Design magasin
Design magasin
Keramik

inci

Keramik Et spejl af elegance; Inci afspejler skønheden i en perle med sorte og hvide indstillinger og er det rigtige valg for dem, der ønsker at reflektere adel og elegance i rummet. Inci-linier produceres i størrelser 30 x 80 cm og bærer den hvide og sorte klassighed til opholdsområderne. Fremstillet ved hjælp af digital udskrivningsteknologi, et tredimensionelt design.

Projekt navn : inci, Designernes navn : Bien Seramik Design Team, Kundens navn : BİEN SERAMİK SAN.VE TİC.A.Ş..

inci Keramik

Dette ekstraordinære design er vinderen af platin-designprisen i legetøjs-, spil- og hobbyproduktdesignkonkurrence. Du skal bestemt se de prisbelønnede designermodtagere af platin for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative legetøjs-, spil- og hobbyproduktdesignværker.

Dagens designlegende

Legendariske designere og deres prisvindende værker.

Designlegender er ekstremt berømte designere, der gør vores verden til et bedre sted med deres gode design. Oplev legendariske designere og deres innovative produktdesign, originale kunstværker, kreativ arkitektur, fremragende modedesign og designstrategier. Nyd og udforsk originale designværker fra prisvindende designere, kunstnere, arkitekter, innovatører og mærker over hele verden. Bliv inspireret af kreative design.