Design magasin
Design magasin
Øreringe Og Ring

Vivit Collection

Øreringe Og Ring Inspireret af former, der findes i naturen, skaber Vivit Collection en interessant og nysgerrig opfattelse af de langstrakte former og virvlende linjer. Vivit stykker består af bøjede 18 k gule guldark med sort rhodiumbelægning på de ydre flader. De bladformede øreringe omgiver øreflipperne, så det er naturlige bevægelser skaber en interessant dans mellem det sorte og guldet - gemmer og afslører det gule guld nedenunder. Formenes sinuositet og de ergonomiske egenskaber i denne samling præsenterer et fascinerende spil af lys, skygger, blænding og refleksioner.

Projekt navn : Vivit Collection, Designernes navn : Brazil & Murgel, Kundens navn : Brazil & Murgel.

Vivit Collection Øreringe Og Ring

Dette ekstraordinære design er vinderen af platin-designprisen i legetøjs-, spil- og hobbyproduktdesignkonkurrence. Du skal bestemt se de prisbelønnede designermodtagere af platin for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative legetøjs-, spil- og hobbyproduktdesignværker.

Dagens designlegende

Legendariske designere og deres prisvindende værker.

Designlegender er ekstremt berømte designere, der gør vores verden til et bedre sted med deres gode design. Oplev legendariske designere og deres innovative produktdesign, originale kunstværker, kreativ arkitektur, fremragende modedesign og designstrategier. Nyd og udforsk originale designværker fra prisvindende designere, kunstnere, arkitekter, innovatører og mærker over hele verden. Bliv inspireret af kreative design.