Design magasin
Design magasin
Højttaler

Sperso

Højttaler Sperso kommer fra to ord fra Sperm og lyd. Den særlige form på den glasagtige boble og højttaler i dens pit på hoved refererer til følelse af mandlighed og dyb penetrering af lyd omkring miljøet lige som ild fra en mandlig sæd i det kvindelige æg under parring. Målet er at producere høj effekt og lyd i høj kvalitet omkring miljøet. Det trådløse system gør det muligt for brugeren at tilslutte deres mobiltelefon, laptop, tablets og andre enheder til højttaleren via Bluetooth. Denne lofthøjttaler kan bruges specielt i stue, soveværelser og tv-stue.

Projekt navn : Sperso, Designernes navn : Nima Bavardi, Kundens navn : Nima Bvi Design.

Sperso Højttaler

Dette fantastiske design er en vinder af sølvdesignpris i mode-, tøj- og beklædningsdesignkonkurrence. Du skal bestemt se de sølvprisvindende designere 'designportefølje for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mode-, beklædningsgenstande og beklædningsdesignværker.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Nogle gange har du brug for et meget stort team af talentfulde designere for at komme med virkelig gode designs. Hver dag har vi et markant prisvindende innovativt og kreativt designteam. Udforsk og opdag original og kreativ arkitektur, god design, mode, grafisk design og design strategiprojekter fra designteam over hele verden. Bliv inspireret af de originale værker af stormester designere.