Design magasin
Design magasin
Salgskontor

The Curtain

Salgskontor Designet af dette projekt har en unik tilgang til at bruge Metal Mesh som løsningen til praktisk og æstetisk formål. Det gennemskinnelige metalnet skaber et lag med gardin, der kan sløre grænsen mellem indendørs og udendørs rum - det grå rum. Dybden af rum skabt af det gennemskinnelige gardin skaber en rig niveau af rumlig kvalitet. Det polerede rustfrit stål Metal Mesh varierer under forskellige vejrforhold og forskellige perioder af en dag. Reflektionen og gennemsigtigheden af Meshet med det elegante landskab skaber et roligt ZEN-rum i kinesisk stil.

Projekt navn : The Curtain, Designernes navn : Qun Wen, Kundens navn : aoe.

The Curtain Salgskontor

Dette ekstraordinære design er vinderen af platin-designprisen i legetøjs-, spil- og hobbyproduktdesignkonkurrence. Du skal bestemt se de prisbelønnede designermodtagere af platin for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative legetøjs-, spil- og hobbyproduktdesignværker.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Nogle gange har du brug for et meget stort team af talentfulde designere for at komme med virkelig gode designs. Hver dag har vi et markant prisvindende innovativt og kreativt designteam. Udforsk og opdag original og kreativ arkitektur, god design, mode, grafisk design og design strategiprojekter fra designteam over hele verden. Bliv inspireret af de originale værker af stormester designere.