Design magasin
Design magasin
Boghandel

Chongqing Zhongshuge

Boghandel Indarbejder det pragtfulde landskab i Chongqing i boghandlen, og designeren har skabt et rum, hvor de besøgende kan føle sig som i det charmerende Chongqing, mens de læser. Der er i alt fem typer læseareal, som hver er som et vidunderland med særpræg. Chongqing Zhongshuge boghandel har givet forbrugerne en mere fancy oplevelse, som de ikke er i stand til at få gennem online shopping.

Projekt navn : Chongqing Zhongshuge, Designernes navn : Li Xiang, Kundens navn : X+Living.

Chongqing Zhongshuge Boghandel

Dette ekstraordinære design er vinderen af platin-designprisen i legetøjs-, spil- og hobbyproduktdesignkonkurrence. Du skal bestemt se de prisbelønnede designermodtagere af platin for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative legetøjs-, spil- og hobbyproduktdesignværker.

Dagens designlegende

Legendariske designere og deres prisvindende værker.

Designlegender er ekstremt berømte designere, der gør vores verden til et bedre sted med deres gode design. Oplev legendariske designere og deres innovative produktdesign, originale kunstværker, kreativ arkitektur, fremragende modedesign og designstrategier. Nyd og udforsk originale designværker fra prisvindende designere, kunstnere, arkitekter, innovatører og mærker over hele verden. Bliv inspireret af kreative design.