Design magasin
Design magasin
Stadion Gæstfrihed

San Siro Stadium Sky Lounge

Stadion Gæstfrihed Projektet med de nye Sky-lounger er bare det første trin i det enorme renoveringsprogram, AC Milan og FC Internazionale sammen med Milanos Kommune gennemfører med det formål at omdanne San Siro stadion til et multifunktionelt anlæg, der er i stand til at være vært for alle de vigtige begivenheder, som Milano vil møde i løbet af det kommende EXPO 2015. Efter succes med skybox-projektet, har Ragazzi & Partners gennemført ideen om at skabe et nyt koncept med gæstfrihedspladser oven på den store grand stand på San Siro Stadium.

Belysningsstruktur

Tensegrity Space Frame

Belysningsstruktur Tensegrity-rammelyset bruger RBFullers princip om 'Mindre for mere' til at fremstille en lysarmatur, der kun bruger dens lyskilde og elektriske ledninger. Tensegrity bliver det strukturelle middel, som både arbejder gensidigt i kompression og spænding for at frembringe et tilsyneladende diskontinuert lysfelt, der kun er defineret af dens strukturelle logik. Dens skalerbarhed og produktionsøkonomi taler til en vare med endeløs konfiguration, hvis lysende form yndefuldt modstår tyngdekraften med en enkelhed, der bekræfter vores epoks paradigme: At opnå mere, mens vi bruger mindre.

Cabriolet Udstyr Til Uddannelse

Pupil 108

Cabriolet Udstyr Til Uddannelse Elev 108: Den mest overkommelige Windows 8-konvertible enhed til uddannelse. En ny grænseflade og en helt ny oplevelse af læring. Eleven 108 skårer rundt mellem både tablet- og laptop-verdener og skifter mellem de to for at få en bedre ydelse inden for uddannelse. Windows 8 åbner nye læringsmuligheder, så de studerende kan drage fuld fordel af berøringsskærmfunktionen og de utallige apps. En del af Intel® Education Solutions, Pupil 108 er den mest overkommelige og passende løsning til klasseværelser overalt i verden.

Spisebord

Chromosome X

Spisebord Et spisebord designet til at give plads til otte personer, der interagerer i pilearrangementet. Toppen er et abstrakt X, lavet af to forskellige stykker, der fremhæves af en dyb linje, mens det samme abstrakte X reflekteres på gulvet med basisstrukturen. Den hvide struktur er lavet af tre forskellige stykker til let montering og transport. Desuden blev kontrasten af teakfiner i toppen og hvid til basen valgt for at lette den nedre del, hvilket giver mere vægt på den uregelmæssigt formede top, hvilket således giver et tip til forskellig interaktion mellem brugerne.

Optisk Installation

Opx2

Optisk Installation Opx2 er en optisk installation, der udforsker et symbiotisk forhold mellem natur og teknologi. Et forhold, hvor mønstre, gentagelse og rytme beskriver både naturlige formationer og operationer af computerprocesser. Installeringernes eksklusive geometri, øjeblikkelig opacitet og / eller densitet ligner fænomenet kørsel ved kornmark eller forklaret i teknologi, mens man ser på binær kode. Opx2 bygger kompleks geometri og udfordrer ens opfattelse af rumfang og rum.

Aftagelig Enhed Til Uddannelse

Unite 401

Aftagelig Enhed Til Uddannelse Unite 401: Den perfekte duo til uddannelse. Lad os tale om teamarbejde. Med et utroligt alsidigt 2-i-1-design er Unite 401 det ideelle studentenhed til samarbejdsmæssige læringsmiljøer. Kombinationen af en tablet og en bærbar computer leverer den mest kraftfulde mobile løsning til Uddannelse, styrket af mgseries sikkert design til den smarteste pris.