Design magasin
Design magasin
Japansk Restaurant Og Bar

Dongshang

Japansk Restaurant Og Bar Dongshang er en japansk restaurant og bar beliggende i Beijing, sammensat af bambus i forskellige former og størrelser. Projektvisionen var at skabe et unikt spisemiljø ved at flette japansk æstetik sammen med elementer i kinesisk kultur. Det traditionelle materiale med stærke forbindelser til kunst og håndværk i de to lande dækker vægge og lofter for at skabe en intim atmosfære. Det naturlige og bæredygtige materiale symboliserer den anti-urbane filosofi i den kinesiske klassiske historie, The Seven Sages of Bamboo Grove, og interiøret fremkalder følelsen af at spise i en bambuslund.

Lænestol

Osker

Lænestol Osker inviterer dig straks til at læne sig tilbage og slappe af. Denne lænestol har et meget udtalt og buet design, der giver karakteristiske egenskaber som perfekt udformede træskærme, læderarmlæn og polstring. De mange detaljer og brugen af materialer af høj kvalitet: læder og massivt træ garanterer et moderne og tidløst design.

Hus

Zen Mood

Hus Zen Mood er et konceptuelt projekt centreret i 3 nøgledrivere: Minimalisme, tilpasningsevne og æstetik. Individuelle segmenter er knyttet og skaber en række forskellige former og anvendelser: huse, kontorer eller udstillingslokaler kan genereres ved hjælp af to formater. Hvert modul er designet med 3,20 x 6,00 m arrangeret i 19m² inden for 01 eller 02 etager. Transporten foregår hovedsageligt med lastbiler, også den kan leveres og installeres på kun en dag. Det er et unikt, moderne design, der skaber enkle, livlige og kreative rum muliggjort gennem en ren og industrialiseret konstruktiv metode.

Wayfinding-System

Airport Bremen

Wayfinding-System Et højkontrast moderne design og en klar information Hirarchie adskiller det nye system. Orienteringssystemet fungerer hurtigt og vil yde et positivt bidrag til kvaliteten af den service, som lufthavnen giver. Det vigtigste middel ved siden af brugen af en ny font, et markant pilelement introduktion af forskellige farver i høj kontrast. Det handlede især om funktionelle og psykologiske aspekter, såsom god synlighed, læsbarhed og optagelse af barrierefri information. Nye aluminiumskasser med moderne, optimeret LED-belysning bruges. Skiltningstårne blev tilføjet.

Håndvaskmøbler

Eva

Håndvaskmøbler Designerens inspiration kom fra det minimale design og til at bruge det som en stille, men forfriskende funktion ind i badeværelset. Det fremkom ved forskning i arkitektoniske former og enkle geometriske volumener. Håndvask kan potentielt være et element, der definerer forskellige rum omkring og på samme tid et midtpunkt ind i rummet. Det er også meget nemt at bruge, rent og holdbart. Der er adskillige variationer, herunder stand alone, sidebænk og vægmonteret samt enkelt- eller dobbeltvask. Variationerne i farve (RAL-farver) vil hjælpe med at integrere designet i rummet.

Emballagekoncept

Faberlic Supplements

Emballagekoncept I den moderne verden udsættes mennesker konstant for de negative virkninger af eksterne negative faktorer. Dårlig økologi, den travle rytme i livet i megalopoliserer eller spændinger fører til øgede belastninger på kroppen. For at normalisere og forbedre kroppens funktionelle tilstand anvendes kosttilskud. Hovedmetaforen for dette projekt er blevet diagrammet for forbedring af en persons trivsel med brug af kosttilskud. Også det grafiske hovedelement gentager formen på bogstavet F - det første bogstav i mærkenavnet.

Dagens designlegende

Legendariske designere og deres prisvindende værker.

Designlegender er ekstremt berømte designere, der gør vores verden til et bedre sted med deres gode design. Oplev legendariske designere og deres innovative produktdesign, originale kunstværker, kreativ arkitektur, fremragende modedesign og designstrategier. Nyd og udforsk originale designværker fra prisvindende designere, kunstnere, arkitekter, innovatører og mærker over hele verden. Bliv inspireret af kreative design.