Design magasin
Design magasin
Omklædningsrum

Sopron Basket

Omklædningsrum Sopron Basket er et professionelt kvindebasketboldhold med base i Sopron, Ungarn. Da de er et af de mest succesrige ungarske hold med 12 nationale mesterskabs cups og opnår andenpladsen i Euroleague, besluttede klubledelsen at investere i et nyt omklædningsrumkompleks for at have en ret prestigefyldt facilitet til klubbens navn, der passer til spillerens behov bedre, motiver dem og fremme deres enhed.

Træ-E-Cykel

wooden ebike

Træ-E-Cykel Berlinerfirmaet Aceteam skabte den første træ-e-cykel, opgaven var at bygge den på en miljøvenlig måde. Søgningen efter en kompetent samarbejdspartner var succesrig med Fakultet for Trævidenskab og Teknologi ved Eberswalde Universitet for bæredygtig udvikling. Ideen om Matthias Broda blev virkelighed, og kombinerede CNC-teknologi og viden om træmateriale blev træ-E-cyklen født.

Desktop Installation

Wood Storm

Desktop Installation Wood Storm er en desktopinstallation til visuel nydelse. Turbulensen i luftstrømmen gøres reel med et trædækken, som forbedres af lys, der er støbt nedenfra for en verden uden tyngdekraft. Installationen opfører sig som en endeløs dynamisk løkke. Det guider synslinjen omkring det for at søge efter begyndelsen eller slutpunktet, da publikum faktisk danser med stormen.

Interaktive Installationer

Falling Water

Interaktive Installationer Det faldende vand er et sæt interaktive installationer, der giver brugerne mulighed for at ændre løbebane rundt om en terning eller terninger. Kombinationen af terninger og perleret strøm giver en kontrast mellem statisk genstand og dynamisk vandstrøm. Strømmen kan trækkes for at se perler løbe eller bare sættes på et bord som en scene med frossent vand. Perler betragtes også som ønsker folk gør hver dag. Ønsker skal kædes og køre for evigt som et vandfald.

Rammeinstallation

Missing Julie

Rammeinstallation Dette design præsenterer en rammeinstallation og en grænseflade mellem indendørs og udendørs eller lys og skygger. Det leverer et udtryk, mens folk kigger ud af en ramme for at vente på, at nogen vender tilbage. Forskellige typer og størrelser af glaskugler bruges som symbol på ønsker og tårer for at antyde den følelse, der muligvis gemmer sig inde. Stålrammen og kasserne definerer følelsesgrænsen. Den følelse, som en person giver, kan være forskellig fra den måde, den opfattes på, ligesom billederne i sfærerne er på hovedet.

Tesæt

Vapor Breeze

Tesæt Tekande er en kasse, der indeholder et univers af essens, der venter på at blive frigivet. Når man ser ind i åbningen, kan man finde en struktur af dynamiske kanaler, der er mellemliggende inden for dampe. Strukturen afspejles også på huden udenfor. Hele kroppen illustrerer en fordampet essens for folk at visualisere og nyde hver dag.

Dagens designlegende

Legendariske designere og deres prisvindende værker.

Designlegender er ekstremt berømte designere, der gør vores verden til et bedre sted med deres gode design. Oplev legendariske designere og deres innovative produktdesign, originale kunstværker, kreativ arkitektur, fremragende modedesign og designstrategier. Nyd og udforsk originale designværker fra prisvindende designere, kunstnere, arkitekter, innovatører og mærker over hele verden. Bliv inspireret af kreative design.