Design magasin
Design magasin
Interaktionstabel

paintable

Interaktionstabel Malbar er et multifunktionsbord for alle, det kan være et almindeligt bord, et tegnebord eller et musikinstrument. Du kan bruge forskellige slags farver til at male på bordoverfladen for at skabe musik med dine venner eller familier, og overfladen overfører tegning for at blive melodi af farvesensorer. Der er to tegningsmetoder, kreativ tegning og musiknotategning. Børn kan tegne alt, hvad de vil skabe tilfældig musik eller bruge reglen, vi designer til at udfylde farve på en bestemt position for at gøre børne rim.

Bord, Trestle, Sokkel

Trifold

Bord, Trestle, Sokkel Trifolds form informeres af en kombination af trekantede overflader og en unik foldesekvens. Det har et minimalistisk, men alligevel kompleks og skulpturelt design, fra enhver synsvinkel afslører det en unik komposition. Designet kan skaleres til forskellige formål uden at gå på kompromis med dets strukturelle integritet. Trifold er et udstillingsvindue for digitale fremstillingsmetoder og brugen af nye produktionsteknologier såsom robotik. Produktionsprocessen er udviklet i samarbejde med en robotproduktionsvirksomhed med speciale i foldning af metaller med 6-aksede robotter.

Smykkerøreringe

Eclipse Hoop Earrings

Smykkerøreringe Der er et fænomen, der konstant arresterer vores opførsel og stopper os døde i vores spor. Det astrologiske fænomen med en solformørkelse har fascineret mennesker fra de tidligste tidsrum af menneskeheden. Fra den pludselige mørke af himlen og blotting ud af solen har kastet en lang skygge af frygt, mistanke og forundring over fantasierne Den solformørkelses fantastiske natur efterlader et varigt indtryk på os alle. 18K hvidguld diamantformørkelse ring øreringe blev inspireret af 2012 solformørkelse. Designet forsøger at fange solens og månens mystiske natur og skønhed.

Organiske Møbler Og Skulptur

pattern of tree

Organiske Møbler Og Skulptur Et forslag til partition, der udnytter nåletræer ineffektivt; det vil sige den slanke del af bagagerumets øvre halvdel og den uregelmæssigt formede del af rødderne. Jeg var opmærksom på de organiske årringe. Partiets overlappende organiske mønstre skabte en behagelig rytme i et uorganisk rum. Med de produkter, der er født fra denne materialecyklus, bliver organisk rumlig retning en mulighed for forbrugeren. Desuden giver hvert produkts unikke karakter dem en meget mere højere værdi.

Legetøj

Movable wooden animals

Legetøj Dyretøjets mangfoldighed bevæger sig på forskellige måder, enkle, men sjove. De abstrakte dyreformer absorberer børn at forestille sig. Der er 5 dyr i gruppen: Gris, And, Giraffe, Snail og Dinosaur. Andes hoved bevæger sig fra højre til venstre, når du henter det fra skrivebordet, det ser ud til at sige "NEJ" til dig; Giraffens hoved kan bevæge sig op og ned; Grisens næse, snegle og dinosaurus hoveder bevæger sig indefra og udefra, når du vender deres haler. Alle bevægelser får folk til at smile og få børn til at lege på forskellige måder, som at trække, skubbe, dreje osv.