Design magasin
Design magasin
Virksomhedsarkitektur Koncept

Pharmacy Gate 4D

Virksomhedsarkitektur Koncept Det kreative koncept er baseret på en kombination af materielle og immaterielle komponenter, der tilsammen skaber en medieplatform. Midtpunktet på denne platform er karakteriseret ved en overdimensioneret skål som et symbol for en abstrakt alkymibalke, over hvilken der projiceres et holografisk diagram over en flydende DNA-streng. Dette DNA-hologram, der faktisk repræsenterer sloganet "A Promise for Life", roterer langsomt og antyder, at livet er lettere for en symptomfri menneskelig organisme. Det roterende DNA-hologram repræsenterer ikke kun livets strømning, men også forholdet mellem lys og selve livet.

Kalender

Calendar 2014 “Botanical Life”

Kalender Botanisk liv er en kalender, der fremhæver smukt planteliv på et enkelt ark. Åbn arket, og sæt det på basen for at nyde en række forskellige plante-pop-ups. Kvalitetsdesign har magten til at ændre plads og transformere sindet for sine brugere. De tilbyder komfort ved at se, holde og bruge. De er gennemsyret af lethed og et overraskelseselement, berigende rum. Vores originale produkter er designet ved hjælp af konceptet Life with Design.

Beskedkort

Pop-up Message Card “Leaves”

Beskedkort Blade er meddelelseskort med pop-up-bladmotiver. Lys dine beskeder med et udtryksfuldt strejf af sæsongrønt. Leveres i et sæt af fire forskellige kort med fire konvolutter. Kvalitetsdesign har magten til at ændre plads og transformere sindet for sine brugere. De tilbyder komfort ved at se, holde og bruge. De er gennemsyret af lethed og et overraskelseselement, berigende rum. Vores originale produkter er designet ved hjælp af konceptet Life with Design.

Broche

Chiromancy

Broche Hver person er unik og original. Dette er tydeligt, selv i mønstrene på vores fingre. Trækede linjer og tegn på vores hænder er også ret originale. Derudover har hver person en række sten, som er tæt på dem i kvalitet eller forbundet med personlige begivenheder. Alle disse funktioner giver en tænkende observatør så mange lærerige og attraktive, der gør det muligt at skabe personlig tilpassede smykker baseret på disse linjer og tegn på individuelle ting. Denne form for ornament og smykker - danner din personlige kunstkode

Kalender

Calendar 2014 “ZOO”

Kalender ZOO-papirhåndværkssættet er let at samle. Ingen lim eller saks er nødvendig. Saml ved at montere dele med det samme mærke. Hvert dyr har en kalender på to måneder. Kvalitetsdesign har magten til at ændre plads og transformere sindet for sine brugere. De tilbyder komfort ved at se, holde og bruge. De er gennemsyret af lethed og et overraskelseselement, berigende rum. Vores originale produkter er designet ved hjælp af konceptet Life with Design.

Produktion / Postproduktion / Transmission

Ashgabat Tele-radio Center ( TV Tower)

Produktion / Postproduktion / Transmission Ashgabat Tele - Radio Center (TV Tower) er en monumental bygning, 211 m høj, beliggende i den sydlige udkant af Ashgabat, hovedstad i Turkmenistan, på en bakke 1024 m over havets overflade. TV Tower er det vigtigste knudepunkt for produktion af radio og tv-programmer, postproduktion og radio- og tv-spredning. Og er et af de bedste eksempler på avanceret digital teknologi. TV Tower gjorde Turkmenistan til en pioner inden for HD-jordbaseret tv-transmission i Asien. TV Tower er den største teknologiinvestering de sidste 20 år inden for radio- og tv-spredning.