Design magasin
Design magasin
Smykker

Angels OR Demons

Smykker Vi er vidne til den konstante kamp mellem godt og dårligt, mørke og lys, dag og nat, kaos og orden, krig og fred, helt og skurk hver dag. Uanset vores religion eller nationalitet er vi blevet fortalt historien om vores konstante ledsagere: en engel sidder på vores højre skulder og en dæmon til venstre, overtaler engelen os til at gøre godt og registrerer vores gode gerninger. Han djævel overtaler os at gøre dårligt og registrere vores dårlige gerninger. Engelen er en metafor for vores "superego", og djævelen står for "Id" og den konstante kamp mellem samvittigheden og det ubevidste.

Etiketter

Propeller

Etiketter Propeller er en samling spiritus fra forskellige dele af verden, forbundet med flyrejsetema og en pilotrejsende som mærkeperson. Funktioner ved hver slags drikkevarer udsættes for adskillige illustrationer, inskriptioner, der ligner luftfartsemblemer og skitser, der tjener som cocktailopskrifter. Multifacetteret design suppleres med forskellige toner af farvet folie, forskellige lakker, mønstre og prægning.

Kalender

17th goo Calendar “12 Pockets 2014”

Kalender Salgsfremmende kalender for portalwebstedet, goo (http://www.goo.ne.jp) er en funktionel kalender, hvor arket for hver måned omdannes til en lomme, der giver dig mulighed for at opbevare og administrere dine visitkort, sedler og kvitteringer . Temaet er rød streng for at vise båndet mellem goo og dets brugere. Begge ender af lommen er faktisk holdt af røde sømme, der bliver højdepunktet i designet. En kalender i en behagelig udtryksfuld form, det er helt rigtigt for 2014.

Tesæt

Wavy

Tesæt Inspireret af travertinterrasse i naturen er Wavy et tesæt, der giver dig en unik teoplevelse. De innovative håndtag er udviklet til at passe komfortabelt i dine hænder. Ved at lægge koppen sammen med håndfladerne, vil du opdage, at den udfolder sig som en vandlilje og fører dig til et øjeblik af ro.

Smykker

Poseidon

Smykker Smykkerne, jeg designer, udtrykker mine følelser. Det repræsenterer mig som kunstner, designer og også som person. Udløseren til at skabe Poseidon blev sat i de mørkeste timer i mit liv, da jeg følte mig bange, sårbar og havde brug for beskyttelse. Primært designet jeg denne kollektion til at blive brugt i selvforsvar. Selvom denne opfattelse er falmet igennem dette projekt, eksisterer den stadig. Poseidon (havens gud og "Earth-Shaker" af jordskælv i græsk mytologi) er min første officielle samling og er rettet mod stærke kvinder, beregnet til at give bæreren en følelse af magt og selvtillid.

Etiketter

Stumbras Vodka

Etiketter Denne Stumbras 'klassiske vodka-samling genoplive den gamle litauiske vodka-tradition. Design gør et gammelt traditionelt produkt tæt og relevant for i dag forbruger. Den grønne glasflaske er vigtig for den litauiske vodka, legender baseret på ægte fakta og behagelige, iøjnefaldende detaljer - den krøllede udskårne form, der minder om gamle fotografier, den skrå stang i bunden, der supplerer den klassiske symmetriske sammensætning, og skrifttyper og farver, der formidler identiteten af hvert undermærke - alle gør den traditionelle vodkakollektion utraditionel og interessant.