Design magasin
Design magasin
Lampe

Muse

Lampe Inspireret af 'Won Buddhism' til at sige, at der ikke er absolutte kvaliteter i vores univers, har vi givet en 'paradoksal kvalitet' ved at give det en 'fysisk tilstedeværelse'. Meditationsånden, som den tilskynder til, var en stærk inspirationskilde, vi brugte til at skabe dette produkt; integrerer egenskaberne 'tid', 'sag' og 'lys' i et enkelt produkt.

Keramik

inci

Keramik Et spejl af elegance; Inci afspejler skønheden i en perle med sorte og hvide indstillinger og er det rigtige valg for dem, der ønsker at reflektere adel og elegance i rummet. Inci-linier produceres i størrelser 30 x 80 cm og bærer den hvide og sorte klassighed til opholdsområderne. Fremstillet ved hjælp af digital udskrivningsteknologi, et tredimensionelt design.

Fartskriverprogrammer

Optimo

Fartskriverprogrammer Optimo er et banebrydende berøringsskærmsprodukt til programmering og kalibrering af alle digitale fartskrivere monteret på erhvervskøretøjer. Med fokus på hastighed og brugervenlighed kombinerer Optimo trådløs kommunikation, produktapplikationsdata og en række forskellige sensorforbindelser til en bærbar enhed til brug i køretøjets kabine og værksted. Designet til optimal ergonomi og fleksibel positionering forbedrer dens opgavedrevne interface og innovative hardware dramatisk brugerens oplevelse og tager fartskriverprogrammering ind i fremtiden.

Organisk Olivenolie

Epsilon

Organisk Olivenolie Epsilon olivenolie er et produkt med begrænset udgave fra økologiske olivenlunde. Hele produktionsprocessen udføres for hånd ved hjælp af traditionelle metoder, og olivenolien tappes ufiltreret på flaske. Vi har designet denne pakke, der ønsker at sikre, at de følsomme komponenter i meget nærende produkt modtages af forbrugeren fra fabrikken uden ændringer. Vi bruger flasken Quadrotta beskyttet af en indpakning, bundet med læder og placeret i en håndlavet trækasse, forseglet med tætningsvoks. Så forbrugerne ved, at produktet kom direkte fra fabrikken uden nogen indgriben.

Laboratorievandrensningssystem

Purelab Chorus

Laboratorievandrensningssystem Purelab Chorus er det første modulære vandrensningssystem designet til at passe til individuelle laboratoriebehov og rum. Det leverer alle kvaliteter af renset vand og giver en skalerbar, fleksibel, tilpasset løsning. Modulære elementer kan distribueres over hele laboratoriet eller forbindes til hinanden i et unikt tårnformat, hvilket minimerer systemets fodaftryk. Haptiske betjeningselementer tilbyder meget kontrollerbare dispensationsstrømningshastigheder, mens en halo af lys indikerer Chorus 'status. Ny teknologi gør Chorus til det mest avancerede system, der reducerer miljøpåvirkningen og driftsomkostninger.