Design magasin
Design magasin
Indendørs Belysning

Jordan Apotheke

Indendørs Belysning De funktionelle armaturer understøtter den ekspressive arkitektur i apotekets interiør, og de er ikke beskedne i deres udseende og henleder opmærksomheden på deres lyseffekt i stedet for deres armaturdesign. Armaturerne til grundbelysning er enten integreret i pendelarmaturer, der sporer formen på møblerne eller er monteret på siderne af det ophængte loft, hvilket holder det så frit for downlights som muligt. Således kan brugerne fokusere på sporet af lys, der fører gennem apoteket, bestående af RGB-LED-baggrundsbelyste fliser, der matcher farven på de samme dynamiske baggrundsbelyste tællere

Det Er En Væggehængt Wc-Pan

SEREL Purity

Det Er En Væggehængt Wc-Pan Mens Purity-toiletskål kommer ind i dominansen af bløde overgange, efterlader den også enkle og minimale briser i miljøet. Ikke kun det påvirker brugeren med sin æstetik, men møder også renlighed og uskyld og respekterer naturen. Den generelle fremgangsmåde i sædebetrækssætdesignen med let afmonterbar låsemekanisme toiletstolsæt er funktionsknapper, der skal indsættes i den inderste del af dæksættet. Knapper, som brugeren kontakter, placeres på de områder, der er sværest at blive snavset, så dette giver en yderligere fordel med hensyn til hygiejne.

Badeværelse Sæt

FRACTURE

Badeværelse Sæt Unik stil af keramisk sanitetsartikler, bemærkelsesværdig design af brudglaslinjer Kommentar Dekonstruktivisme… Fraktur Opløsning af integriteten af strukturens komponenter, spilene på overflader, for at fremstille geometriske designelementer som det ydre af produkter og flytte den dekonstruktivistiske stil baseret på serier som et eksempel på Fracture Bien's stødte på en af de mest bemærkelsesværdige serier.

Middagssæt Skab

Baan

Middagssæt Skab "baan" er en type skab, der er specifikt designet til formålet med middagsbrug. Det er unikt udseende og styrke er fortælling, der er relateret til funktion. Der er adskillige kendetegn ved skabssystemer. De forskellige funktioner og funktioner i skab, der er adskilt af historien, såsom bestikindsats og æske med væv, er repræsenteret ved pejs og skorsten. Endvidere er vinglas repræsenteret af lysekronen, og opvaskestativ er symboliseret af trappen. Der er fire hovedkomponenter i huset, hvorved narrative ideer.

Briller

Mykita Mylon, Basky

Briller MYKITA MYLON-kollektionen er lavet af et letvægtigt polyamidmateriale med enestående individuel justerbarhed. Dette specielle materiale er skabt lag for lag takket være Selective Laser Sintering (SLS) teknik. Ved at genfortolke den traditionelle runde og ovale runde panto-brilleform, der var moderigtig i 1930'erne, tilføjer BASKY-modellen et nyt ansigt til denne brillekollektion, der oprindeligt var designet til brug i sport.

Bog

Brazilian Cliches

Bog "Brazilian Clichés" blev komponeret ved hjælp af billeder fra et gammelt katalog over brasilianske bogtryksklichéer. Men årsagen til dens titel skyldes ikke kun de klichéer, der bruges til sammensætningen af dens illustrationer. Ved hver sides tur løber vi ind i andre typer brasilianske klichéer: historiske, ligesom portugisernes ankomst, katekesen af indianere, kaffe og guldøkonomiske cykler ... det inkluderer endda moderne brasilianske klichéer fuld af trafikpropper, gæld, lukkede ejerlejligheder og fremmedgørelse - Fremstillet i en irreverent nutidig visuel fortælling.