Design magasin
Design magasin
Cocktailbar

Gamsei

Cocktailbar Da Gamsei åbnede i 2013, blev hyperlokalisme introduceret til et praksisfelt, der indtil da hovedsageligt var begrænset til madscene. På Gamsei er ingredienser til cocktails enten vildt foderet eller dyrket af lokale artesiske landmænd. Barens indre er en klar fortsættelse af denne filosofi. Ligesom cocktails anskaffede Buero Wagner alt materiale lokalt og arbejdede i tæt samarbejde med lokale producenter for at producere skræddersyede løsninger. Gamsei er et fuldt integreret koncept, der gør hændelsen med at drikke en cocktail til en ny oplevelse.

Emballage Til Skaldyr

PURE

Emballage Til Skaldyr Konceptet med denne nye produktrange er "fri fra". For at sige det enkelt, skabte vi et usædvanligt afslappet design. Typisk til fortinnet skaldyr er mørke og rodede emballager, vores design er "fri for" enhver optisk ballast. På den anden side er serien også til allergi og fødevarefølsomme mennesker. Så det virker næsten bevidst en slags medicinsk. Salget startede i januar 2013 og er ekstremt vellykket. Feedback fra detailhandelen er: Vi har ventet meget længe på et godt udseende og gennemtænkt koncept. Kunden vil elske det.

Virksomhedsarkitektur Koncept

ajando Next Level C R M

Virksomhedsarkitektur Koncept ajando Loft Concept: Information er byggematerialet i vores univers. Et meget usædvanligt loft er skabt i Mannheim havnedistrikt, Tyskland. Det komplette ajando-team vil bo og arbejde der fra januar 2013. Arkitekten Peter Stasek og loftwerkarkitektkontoret i Karlsruhe står bag loftets virksomhedsarkitekturkoncept. Det blev inspireret af kvantefysikken fra Wheeler, arkitekturen hos Josef M. Hoffmann og naturligvis informationskompetence fra ajando: "Information Makes the World Go Round". Tekst af Ilona Koglin gratis journalist

Urban Electrik-Trike

Lecomotion

Urban Electrik-Trike Både miljøvenlig og innovativ, LECOMOTION E-trike er en elektrisk-assistent trehjuling, der er inspireret af indlejrede indkøbsvogne. LECOMOTION E-trikes er designet til at fungere som en del af et bycykeldelingssystem. Designet også til at reden inden i hinanden i en linje til kompakt opbevaring og for at gøre det lettere at samle og bevæge mange ad gangen via en svingende bagdør og et aftageligt krumssæt. Træningshjælp ydes. Du kan bruge den som en normal cykel, med eller uden det understøttende batteri. Fragten tillod også transport af 2 børn eller en voksen.

Papirvarer

commod – Feines in Holz

Papirvarer „Commod“ er specialiseret i interiørarbejde. Tro mod mottoet ”fine trævarer” realiserer virksomheden især meget eksklusive boligprojekter. Papirvarer skulle imødekomme denne påstand. Et reduceret, men legende layout er blevet realiseret ved hjælp af specielt blandet farve. Papirvarer afspejler firmaets stil såvel som dens ideologi til kun at bruge det mest dyrebare materiale: Papiret er lavet af 100 procent bomuld, kuverterne af ægte træfinér. Visitkortene "legemliggør" virksomhedernes slogan ved at skabe et 3-dimensionelt rum, der indeholder typiske træprodukter.