Design magasin
Design magasin
Bog

Brazilian Cliches

Bog "Brazilian Clichés" blev komponeret ved hjælp af billeder fra et gammelt katalog over brasilianske bogtryksklichéer. Men årsagen til dens titel skyldes ikke kun de klichéer, der bruges til sammensætningen af dens illustrationer. Ved hver sides tur løber vi ind i andre typer brasilianske klichéer: historiske, ligesom portugisernes ankomst, katekesen af indianere, kaffe og guldøkonomiske cykler ... det inkluderer endda moderne brasilianske klichéer fuld af trafikpropper, gæld, lukkede ejerlejligheder og fremmedgørelse - Fremstillet i en irreverent nutidig visuel fortælling.

Transport Hub

Viforion

Transport Hub Projektet er et Transport HUB, der forbinder de omkringliggende byområder til hjertet af det dynamiske liv på en nem og effektiv måde genereret ved at flette forskellige transportsystemer som jernbanestation, metrostation, nildæk og busstation ud over andre tjenester til at konvertere sted at være katalysator for den fremtidige udvikling.

Bærbar Ultralydsfejldetektor

Prisma

Bærbar Ultralydsfejldetektor Prisma er designet til ikke-invasiv materialetestning i de mest ekstreme miljøer. Det er den første detektor, der inkorporerer avanceret billedbehandling i realtid og 3D-scanning, hvilket gør fejlfortolkning meget lettere, hvilket reducerer teknikerens tid på stedet. Med en praktisk talt uforglemmelig kabinet og unikke flere inspektionsfunktioner kan Prisma dække alle testapplikationer, fra olierørledninger til rumfartskomponenter. Det er den første detektor med integreret dataregistrering og automatisk generering af PDF-rapporter. Trådløs og Ethernet-forbindelse gør det let at opgradere eller diagnosticere enheden.

Lampe

Muse

Lampe Inspireret af 'Won Buddhism' til at sige, at der ikke er absolutte kvaliteter i vores univers, har vi givet en 'paradoksal kvalitet' ved at give det en 'fysisk tilstedeværelse'. Meditationsånden, som den tilskynder til, var en stærk inspirationskilde, vi brugte til at skabe dette produkt; integrerer egenskaberne 'tid', 'sag' og 'lys' i et enkelt produkt.

Keramik

inci

Keramik Et spejl af elegance; Inci afspejler skønheden i en perle med sorte og hvide indstillinger og er det rigtige valg for dem, der ønsker at reflektere adel og elegance i rummet. Inci-linier produceres i størrelser 30 x 80 cm og bærer den hvide og sorte klassighed til opholdsområderne. Fremstillet ved hjælp af digital udskrivningsteknologi, et tredimensionelt design.

Fartskriverprogrammer

Optimo

Fartskriverprogrammer Optimo er et banebrydende berøringsskærmsprodukt til programmering og kalibrering af alle digitale fartskrivere monteret på erhvervskøretøjer. Med fokus på hastighed og brugervenlighed kombinerer Optimo trådløs kommunikation, produktapplikationsdata og en række forskellige sensorforbindelser til en bærbar enhed til brug i køretøjets kabine og værksted. Designet til optimal ergonomi og fleksibel positionering forbedrer dens opgavedrevne interface og innovative hardware dramatisk brugerens oplevelse og tager fartskriverprogrammering ind i fremtiden.