Design magasin
Design magasin
Brandidentitet

BlackDrop

Brandidentitet Dette er et personligt brandstrategi og identitetsprojekt. BlackDrop er en kæde af butikker og mærker, der sælger og distribuerer kaffe. BlackDrop er et personligt projekt, der oprindeligt blev udviklet til at sætte tonen og den kreative retning for personlig freelance-kreativ forretning. Denne brandidentity er oprettet med det formål at placere Aleks som en betroet brandkonsulent i opstartfællesskabet. BlackDrop står for et glat, moderne, gennemsigtigt startmærke, der sigter mod at blive et tidløst, genkendeligt, brancheførende brand.

Fotografiske Serier

U15

Fotografiske Serier Kunstnerens projekt drager fordel af U15-bygningens funktioner for at skabe en tilknytning til naturlige elementer til stede i den kollektive fantasi. Ved at drage fordel af bygningsstrukturen og dele deraf, som dens farver og former, prøver de at fremkalde mere detaljerede placeringer som den kinesiske stenskov, det amerikanske djævletårn, som generiske naturlige ikoner som vandfald, floder og klippefarver. For at give en anden fortolkning i hvert billede udforsker kunstnerne bygningen gennem en minimalistisk tilgang ved hjælp af forskellige vinkler og perspektiver.

Ur

Argo

Ur Argo by Gravithin er et ur, hvis design er inspireret af en sextant. Det har et indgraveret dobbelt urskive, fås i to nuancer, dybblå og Sortehav, til ære for Argo-skibets mytiske eventyr. Dets hjerte slår takket være en schweizisk Ronda 705 kvartsbevægelse, mens safirglas og det stærke børstede 316L børstet stål sikrer endnu mere modstand. Det er også 5ATM vandafvisende. Uret fås i tre forskellige sagsfarver (guld, sølv og sort), to skiver nuancer (dybblå og sorte hav) og seks stroppemodeller i to forskellige materialer.

Interiørdesign

Eataly

Interiørdesign Eataly Toronto er skræddersyet til nuancerne i vores voksende by og er designet til at forbedre og forstærke de sociale udvekslinger gennem den universelle katalysator af god italiensk mad. Det er kun passende, at den traditionelle og vedvarende “passeggiata” er inspiration bag designet til Eataly Toronto. Dette tidløse ritual ser, at italienere hver aften tager til hovedgaden og piazzaen, for at slentre og socialisere og lejlighedsvis stoppe ved barer og butikker undervejs. Denne serie af oplevelser kræver en ny, intim gadeskala i Bloor og bugten.

Saftige Dedikerede Vokse Kasse

Bloom

Saftige Dedikerede Vokse Kasse Bloom er en saftig dedikeret voksekasse, der fungerer som et stilfuldt hjemmemøbler. Det giver perfekte vækstbetingelser for sukkulenter. Hovedformålet med produktet er at udfylde det ønske og pleje, som bor i byområder med mindre miljøvenlig adgang. Bylivet har mange udfordringer i hverdagen. Det får folk til at ignorere deres natur. Bloom sigter mod at være broen mellem forbrugerne og deres naturlige ønsker. Produktet er ikke automatiseret, det sigter mod at hjælpe forbrugerne. Applikationssupporten giver brugerne mulighed for at gribe ind med deres planter, som giver dem mulighed for at pleje.

Kapel

Coast Whale

Kapel Den bioniske form af hvalen blev dette kapels sprog. En hval strandet ved Islands kyst. En person kan komme ind i kroppen via en lav fiskestare og opleve perspektivet af en hval, der ser på havet, hvor det er lettere for mennesker at reflektere over forsømmelsen af miljøforringelse. Den bærende struktur falder på stranden for at sikre minimal skade på det naturlige miljø. Naturlige og miljøvenlige materialer gør dette projekt til en turistdestination, der kræver miljøbeskyttelse.