Design magasin
Design magasin
Prototype Til Bolig

No Footprint House

Prototype Til Bolig NFH er udviklet til serieproduktion baseret på en større værktøjskasse med præfabrikerede boligtypologier. En første prototype blev bygget til en hollandsk familie i den sydvestlige del af Costa Rica. De valgte en to-soveværelseskonfiguration med stålkonstruktion og fyrretræbelægninger, der blev sendt til dens målplacering på en enkelt lastbil. Bygningen er designet omkring en central servicekerne for at optimere logistisk effektivitet med hensyn til montering, vedligeholdelse og brug. Projektet søger integreret bæredygtighed med hensyn til dets økonomiske, miljømæssige, sociale og rumlige præstationer.

Hotel

LiHao

Hotel Vend tilbage til naturen, byens kulturstation. Opret en raffineret livsstil. Eksklusivt nyde en stille og rolig. Hotellet ligger i det travle område i Baoding High-Tech Development Zone. Designeren omdefinerer bybyhotel ved helhedsorienteret tænkning gennem gen-kombination af det omgivende miljø, arkitektur, landskab og interiør for at skabe et sofistikeret, naturligt og behageligt hotelområde. Lad forretningsrejsende føle sig velstående i det stille og stjæle en halvdags fritid.

Salgskontorer

Suzhou·Merchants Great Lakes Century

Salgskontorer Med vandoverflade som spejl er bygningens højdebillede modregnet; med skulptur og plantning som elementer dannes interessen for vand gennem dekoration; med flydende beplantning og skiftende springvand og kunstneriske lys dannes interessen ; Med vand som sjæl drages kombinationen af kunst og funktion gennem rumets vendepunkt; den brede swimmingpool i solskinnet, vandet krusninger, klart og gennemsigtigt, skinner gennem det lyse vand kan se holdningen til hver flise klart, det ser ud til, at det også renser det menneskelige sind generelt.

Boliger Med Flere Enheder

Best in Black

Boliger Med Flere Enheder Best in Black er et projekt, der sigter mod at skabe en ny slags boligbygning. Lejlighedsindretningen af lejlighederne repræsenterer industrielt designmøde i mexicansk arkitektur, de valgte materialer er beregnet til at projicere en følelse af undring i offentlige områder og et varmt udseende efter lejligheder, hvilket er i modsætning til en ren, nøgtern facade. De fire facader er tydeligt inspireret af en tilfældig placering af Tetris-spilformerne, der danner bygningens vægge og vinduer, hvilket skaber oplyste atmosfærer, der skaber komfort for brugeren.

Luksus Hybrid Klaver

Exxeo

Luksus Hybrid Klaver EXXEO er en elegant hybridpiano til moderne rum. Den unikke form udgør den tredimensionelle sammensmeltning af lydbølger. Kunder kan fuldt ud tilpasse deres klaver for at være i harmoni med dets omgivelser som et dekorativt kunstværk. Dette højteknologiske klaver er lavet af eksotiske materialer som carbon fiber, premium automotive læder og aerospace kvalitet aluminium. Avanceret lydplads højttalersystem; genskaber den store dynamiske rækkevidde Grand Pianos gennem 200 Watt, 9 højttalersystemet. Det dedikerede indbyggede batteri gør det muligt for klaveret at spille op til 20 timer på en enkelt opladning.

Salgshus

Zhonghe Kechuang

Salgshus Dette projekt forfølger dybden og nøjagtigheden af materiale, teknologi og rum og understreger integriteten af funktion, struktur og form. Gennem kombinationen af lyseffekt og nye materialer, der udgør de bedste æstetiske elementer, for at nå målet med banebrydende design, for at give folk ubegrænset følelse af teknologi-ærbødighed.