Design magasin
Design magasin
Bordlampe

Oplamp

Bordlampe Oplamp består af en keramisk krop og en bund af massivt træ, hvorpå en ledet lyskilde er placeret. Takket være dens form, opnået ved sammensmeltning af tre kegler, kan Oplamps krop drejes til tre markante positioner, der skaber forskellige typer lys: høj bordlampe med omgivende lys, lav bordlampe med omgivende lys eller to omgivende lys. Hver konfiguration af lampens kegler tillader mindst en af lysstrålene at interagere naturligt med de omgivende arkitektoniske indstillinger. Oplamp er designet og komplet håndlavet i Italien.

Justerbar Bordlampe

Poise

Justerbar Bordlampe Det akrobatiske udseende af Poise, en bordlampe designet af Robert Dabi fra Unform.Studio skifter mellem statisk og dynamisk og en stor eller lille kropsholdning. Afhængigt af forholdet mellem dens oplyste ring og armen, der holder den, opstår der en skærende eller tangent linje til cirklen. Når ringen er placeret på en højere hylde, kunne ringen hænge på hylden; eller ved at vippe ringen, kan det berøre en omgivende væg. Hensigten med denne justerbarhed er at få ejeren kreativt involveret og lege med lyskilden i forhold til andre genstande, der omgiver den.

Udstillingsplakat

Optics and Chromatics

Udstillingsplakat Titlen Optics and Chromatic refererer til debatten mellem Goethe og Newton om farvenes art. Denne debat er repræsenteret ved sammenstødet mellem de to bogstaver-kompositioner: den ene er beregnet, geometrisk, med skarpe konturer, den anden er afhængig af det impressionistiske spil af farverige skygger. I 2014 fungerede dette design som cover til Pantone Plus Series Artist Covers.

Ring

Gabo

Ring Gabo-ringen var designet til at tilskynde folk til at genoptage den legende side af livet, som normalt går tabt, når voksenlivet ankommer. Designeren blev inspireret af minderne om at observere sin søn lege med sin farverige magiske terning. Brugeren kan lege med ringen ved at dreje de to uafhængige moduler. Ved at gøre dette kan ædelstensfarvesæt eller modulernes position matches eller ikke matches. Udover det legende aspekt har brugeren valget af at bære en anden ring hver dag.

Underholdning

Free Estonian

Underholdning I dette unikke kunstværk brugte Olga Raag estiske aviser fra det år, hvor bilen oprindeligt blev produceret i 1973. De gule aviser på Nationalbiblioteket blev fotograferet, renset, justeret og redigeret til at blive brugt på projektet. Det endelige resultat blev trykt på specielt materiale, der blev brugt på biler, som varer i 12 år, og det tog 24 timer at anvende. Free Estonian er en bil, der trækker opmærksomhed og omgiver mennesker med positiv energi og nostalgiske følelser fra barndommen. Det inviterer nysgerrighed og engagement fra alle.

Ridekompleks

Emerald

Ridekompleks Holistisk arkitektonisk og rumligt projektbillede forener alle seks bygninger afslører funktionel identitet for hver. Udvidede facader af arenaer og stalde rettet mod administrativ sammensat kerne. Seksidet bygning som krystalgitter hviler i træramme som i halskæde. Væg trekanter dekoreret med spredning af glas som smaragd detaljer. Buet hvid konstruktion fremhæver hovedindgangen. Facader gitter er også en del af det indre rum, hvor miljøet opfattes gennem gennemsigtigt web. Interiører fortsætter temaet af trækonstruktioner ved hjælp af elementskala til mere proportional menneskelig skala.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Nogle gange har du brug for et meget stort team af talentfulde designere for at komme med virkelig gode designs. Hver dag har vi et markant prisvindende innovativt og kreativt designteam. Udforsk og opdag original og kreativ arkitektur, god design, mode, grafisk design og design strategiprojekter fra designteam over hele verden. Bliv inspireret af de originale værker af stormester designere.