Design magasin
Design magasin
Program Med Designbegivenheder

Russian Design Pavilion

Program Med Designbegivenheder udstillinger, designkonkurrencer, workshops, rådgivning og udgivelsesprojekter inden for uddannelsesdesign med det formål at fremme russiske designere og mærker i udlandet. Vores aktiviteter stimulerer russisktalende designere til at perfektionere deres viden og færdigheder gennem internationale projekter og hjælpe dem med at forstå deres rolle i designsamfundet, hvordan de kan markedsføres og gøre deres produkter konkurrencedygtige og skabe ægte innovationer.

Qr Code Sticker

Marketplace on the Move

Qr Code Sticker Ny måde at sælge din bil overalt! Kun på www.krungsriautomarketplace.com, hvor du kan poste for at sælge din bil, og vi producerer QR Code Sticker baseret på din listede bils unikke webadresse, med dit valgte klistermærke design derefter leveres til dit sted, så du kan vedhæfte klistermærke på din bil! !! For køber skal du bare scanne QR-koden, du ser på sælgers parkeringsplads ved stormagasiner, caféer, bygninger osv. Adgang til biloplysninger øjeblikkeligt. Ring til sælgeren og tjek det. Alle er pludselig sket på det sted, hvor I begge er !!!

Uddannelses- Og Træningsværktøj

Corporate Mandala

Uddannelses- Og Træningsværktøj Corporate mandala er et helt nyt uddannelses- og træningsværktøj. Det er en innovativ og unik integration af det gamle mandala-princip og virksomhedsidentitet designet til at øge teamwork og den samlede forretningspræstation. Desuden er det et nyt element i virksomhedens virksomhedsidentitet. Corporate mandala er en gruppeaktivitet for team eller individuel aktivitet for manager. Det er designet specifikt til et bestemt firma, og det er farvet af team eller individuelt på gratis og intuitiv måde, hvor alle kan vælge enhver farve eller felt.

Bærbar Ultralydsfejldetektor

Prisma

Bærbar Ultralydsfejldetektor Prisma er designet til ikke-invasiv materialetestning i de mest ekstreme miljøer. Det er den første detektor, der inkorporerer avanceret billedbehandling i realtid og 3D-scanning, hvilket gør fejlfortolkning meget lettere, hvilket reducerer teknikerens tid på stedet. Med en praktisk talt uforglemmelig kabinet og unikke flere inspektionsfunktioner kan Prisma dække alle testapplikationer, fra olierørledninger til rumfartskomponenter. Det er den første detektor med integreret dataregistrering og automatisk generering af PDF-rapporter. Trådløs og Ethernet-forbindelse gør det let at opgradere eller diagnosticere enheden.

Laboratorievandrensningssystem

Purelab Chorus

Laboratorievandrensningssystem Purelab Chorus er det første modulære vandrensningssystem designet til at passe til individuelle laboratoriebehov og rum. Det leverer alle kvaliteter af renset vand og giver en skalerbar, fleksibel, tilpasset løsning. Modulære elementer kan distribueres over hele laboratoriet eller forbindes til hinanden i et unikt tårnformat, hvilket minimerer systemets fodaftryk. Haptiske betjeningselementer tilbyder meget kontrollerbare dispensationsstrømningshastigheder, mens en halo af lys indikerer Chorus 'status. Ny teknologi gør Chorus til det mest avancerede system, der reducerer miljøpåvirkningen og driftsomkostninger.

Lysekronen

Bridal Veil

Lysekronen Denne kunst - kunstgenstand med lys tændt. Rummeligt værelse med et loft med kompleks profil, som cumulusskyer. Lysekrone passer i et rum, der flyder glat fra frontvæggen til loftet. Crystal og hvide emalje blade i forbindelse med den elastiske bøjning af tynde rør skaber billedet af et flyvende slør over hele verden. Overfloden af lys og gyldne glød flyvende fugle skaber en følelse af rummelighed og glæde.