Design magasin
Design magasin
Bærbar Ultralydsfejldetektor

Prisma

Bærbar Ultralydsfejldetektor Prisma er designet til ikke-invasiv materialetestning i de mest ekstreme miljøer. Det er den første detektor, der inkorporerer avanceret billedbehandling i realtid og 3D-scanning, hvilket gør fejlfortolkning meget lettere, hvilket reducerer teknikerens tid på stedet. Med en praktisk talt uforglemmelig kabinet og unikke flere inspektionsfunktioner kan Prisma dække alle testapplikationer, fra olierørledninger til rumfartskomponenter. Det er den første detektor med integreret dataregistrering og automatisk generering af PDF-rapporter. Trådløs og Ethernet-forbindelse gør det let at opgradere eller diagnosticere enheden.

Laboratorievandrensningssystem

Purelab Chorus

Laboratorievandrensningssystem Purelab Chorus er det første modulære vandrensningssystem designet til at passe til individuelle laboratoriebehov og rum. Det leverer alle kvaliteter af renset vand og giver en skalerbar, fleksibel, tilpasset løsning. Modulære elementer kan distribueres over hele laboratoriet eller forbindes til hinanden i et unikt tårnformat, hvilket minimerer systemets fodaftryk. Haptiske betjeningselementer tilbyder meget kontrollerbare dispensationsstrømningshastigheder, mens en halo af lys indikerer Chorus 'status. Ny teknologi gør Chorus til det mest avancerede system, der reducerer miljøpåvirkningen og driftsomkostninger.

Lysekronen

Bridal Veil

Lysekronen Denne kunst - kunstgenstand med lys tændt. Rummeligt værelse med et loft med kompleks profil, som cumulusskyer. Lysekrone passer i et rum, der flyder glat fra frontvæggen til loftet. Crystal og hvide emalje blade i forbindelse med den elastiske bøjning af tynde rør skaber billedet af et flyvende slør over hele verden. Overfloden af lys og gyldne glød flyvende fugle skaber en følelse af rummelighed og glæde.

Kreditkort-Loyalitetsprogram

Education Currency

Kreditkort-Loyalitetsprogram Dette er et co brand bankkort loyalitetsprogram sponsoreret mellem udstederbank og partneruddannelsesinstitution, der giver belønninger i form af rettigheder til læringstider, der akkumuleres til større enheder, der er kredittidsrettigheder, der er givet til kortholder med hans udgifter med kort, akkumulerede kredittidsrettigheder vil indløses, når han tager uddannelse på denne partneruddannelsesinstitution. Til gengæld for givne kredittidsrettigheder vil banken indgå interaktionskontrakter med denne institution. Projektets mål er at økonomisk støtte folk til at nå uddannelsesmål og uddannelsessektor.

Introduktionsrum Til Urmesse

Salon de TE

Introduktionsrum Til Urmesse Et introduktionsrum på 1900m2 var påkrævet, før besøgende udforskede de 145 internationale urmærker inden for Salon de TE. For at fange besøgendeens fantasi om luksuriøs livsstil og romantik blev en "Deluxe Train Journey" udviklet som hovedkoncept. For at skabe dramatisering blev modtagelseskonkurrencen omdannet til et dagsstationstema sammen med interiørets aftentogplatform med livsstørrelse af togtogvinduer, der udsender historiefortællinger. Til sidst åbner en multifunktionel arena med en scene op for de forskellige branded showcases.

Turistattraktion

In love with the wind

Turistattraktion Castle Forelsket i vinden er en bolig fra det 20. århundrede, beliggende inden for et landskab på 10 hektar nær landsbyen Ravadinovo, et område i hjertet af bjerget Strandza. Besøg og nyd verdenskendte samlinger, fantastisk arkitektur og inspirerende familiehistorier. Slap af midt i idylliske haver, nyd skov- og vandreture ved søen og oplev ånden i eventyrerne.