Design magasin
Design magasin
Etiketter

Stumbras Vodka

Etiketter Denne Stumbras 'klassiske vodka-samling genoplive den gamle litauiske vodka-tradition. Design gør et gammelt traditionelt produkt tæt og relevant for i dag forbruger. Den grønne glasflaske er vigtig for den litauiske vodka, legender baseret på ægte fakta og behagelige, iøjnefaldende detaljer - den krøllede udskårne form, der minder om gamle fotografier, den skrå stang i bunden, der supplerer den klassiske symmetriske sammensætning, og skrifttyper og farver, der formidler identiteten af hvert undermærke - alle gør den traditionelle vodkakollektion utraditionel og interessant.

Kalender

NTT EAST 2014 Calendar “Happy Town”

Kalender Vi bygger byer med dig. Meddelelsen, som NTT East Japan Corporate Salgsfremme formidler, er vist i denne skrivebordskalender. Den øverste del af kalenderarkene er en udskæring af farverige bygninger, og de overlappende ark udgør en lykkelig by. Det er en kalender, man kan nyde at ændre landskabet i bygningslinjen hver måned og fylder dig med en følelse af at være glad hele året igennem.

Kalender

NTT COMWARE “Season Display”

Kalender Dette er en skrivebordskalender lavet med et udskåret design med sæsonbestemte motiver på udsøgt prægning. Højdepunktet i designet er, når de vises, sæsonbestemte motiver indstilles til en vinkel på 30 grader for bedst visning. Denne nye form udtrykker NTT COMWAREs nye flair til generering af nye ideer. Der tænkes på kalenderfunktionaliteten med rigelig skriveplads og styrede linjer. Det er godt til hurtig visning og let at bruge, fyldt med originalitet, der adskiller det fra andre kalendere.

Dustpan Og Kvast

Ropo

Dustpan Og Kvast Ropo er et selvbalancerende støvpanel og kostop-koncept, der aldrig falder ned på gulvet. Takket være den lille vægt af vandtanken, der er placeret i bundkammeret i støvsugeren, holder Ropo sig selv afbalanceret naturligt. Efter let at have fejet støvet ved hjælp af den rene læbe på støvhætten, kan brugerne snuppe kvasten og støvsugeren sammen og lægge det væk som en enkelt enhed uden bekymring for, at det nogensinde falder ned. Den moderne organiske form har til formål at skabe enkelhed i de indvendige rum, og den gyngende uklare wobble-funktion har til hensigt at underholde brugerne, mens de rengør gulvet.

Vinmærke

5 Elemente

Vinmærke Designet af “5 Elemente” er resultatet af et projekt, hvor kunden har tillid til designbureauet med fuld ytringsfrihed. Højdepunktet i dette design er den romerske karakter “V”, der skildrer produktets hovedidee - fem typer vin sammenflettet i en unik blanding. Det specielle papir, der bruges til etiketten såvel som den strategiske placering af alle grafiske elementer, provoserer den potentielle forbruger til at tage flasken og dreje den i deres hænder, røre ved den, hvilket bestemt gør et dybere indtryk og gør designet mere mindeværdigt.

Soft Drink Emballering

Coca-Cola Tet 2014

Soft Drink Emballering At skabe en række Coca-Cola-dåser, der spreder millioner af Tết-ønsker nationalt. Vi brugte Coca-colas Tết-symbol (svalefuglen) som en enhed til at danne disse ønsker. For hver dåse blev hundreder af håndtegnede svaler udformet og omhyggeligt arrangeret omkring et brugerdefineret script, der tilsammen danner en række meningsfulde vietnamesiske ønsker. "En" betyder fred. "Tài" betyder succes, "Lộc" betyder velstand. Disse ord udveksles vidt gennem hele ferien og pryder traditionelt Tết-dekorationer.