Design magasin
Design magasin
Udstillingsplakat

Optics and Chromatics

Udstillingsplakat Titlen Optics and Chromatic refererer til debatten mellem Goethe og Newton om farvenes art. Denne debat er repræsenteret ved sammenstødet mellem de to bogstaver-kompositioner: den ene er beregnet, geometrisk, med skarpe konturer, den anden er afhængig af det impressionistiske spil af farverige skygger. I 2014 fungerede dette design som cover til Pantone Plus Series Artist Covers.

Ring

Gabo

Ring Gabo-ringen var designet til at tilskynde folk til at genoptage den legende side af livet, som normalt går tabt, når voksenlivet ankommer. Designeren blev inspireret af minderne om at observere sin søn lege med sin farverige magiske terning. Brugeren kan lege med ringen ved at dreje de to uafhængige moduler. Ved at gøre dette kan ædelstensfarvesæt eller modulernes position matches eller ikke matches. Udover det legende aspekt har brugeren valget af at bære en anden ring hver dag.

Underholdning

Free Estonian

Underholdning I dette unikke kunstværk brugte Olga Raag estiske aviser fra det år, hvor bilen oprindeligt blev produceret i 1973. De gule aviser på Nationalbiblioteket blev fotograferet, renset, justeret og redigeret til at blive brugt på projektet. Det endelige resultat blev trykt på specielt materiale, der blev brugt på biler, som varer i 12 år, og det tog 24 timer at anvende. Free Estonian er en bil, der trækker opmærksomhed og omgiver mennesker med positiv energi og nostalgiske følelser fra barndommen. Det inviterer nysgerrighed og engagement fra alle.

Køkken Tilbehør

KITCHEN TRAIN

Køkken Tilbehør Brug af forskellige stilarter af køkkeninstrumenter skaber et urydeligt madlavningsmiljø ud over visuel irritation. Sæt det i et nøddeskal, prøvede jeg at lave et samlet sæt af disse populære køkkenudstyr, der ofte bruges i alle huse. Dette design var rent inspireret af kreativitet. "United form" og et "Behageligt udseende" er to af dets egenskaber. Desuden vil det blive hilst velkommen af markedet på grund af dets innovative udseende. Dette vil være en mulighed for producenten og kunden, at 6 køkkenredskaber købes i en pakke.

Automatiseret Immigrationsterminal

CVision MBAS 2

Automatiseret Immigrationsterminal MBAS 2 var designet til at trodse arten af sikkerhedsprodukter og minimere trusler og frygt for både teknologiske og psykologiske aspekter. Dens design genfortolker velkendte hjemmecomputerelementer for at give et brugervenligt look for landdistrikter rundt om Thailands grænse. Stemme og visuelle billeder på skærmen guide første gang brugere trin for trin gennem processen. Den dobbelte farvetone på fingeraftrykspuden angiver tydeligt scanningszoner. MBAS 2 er et unikt produkt, der sigter mod at ændre den måde, vi krydser grænser, hvilket giver mulighed for flere sprog og en venlig ikke-diskriminerende brugeroplevelse.

Showroom

From The Future

Showroom Showroom: I showroom er udstillingssko og sportsudstyr, der blev fremstillet med injektionsteknologi, udstillet. Stedet ser ud som fremstillet med presning af formsprøjtning. I fremstillingsmetoden på dette sted er møbler, som om de blev samlet sammen med fremstillet i injektionsform, for at generere helheden. Grove systier der i loftet blødgør al teknologisk synlighed.