Design magasin
Design magasin
Ring

Ohgi

Ring Mimaya Dale, designeren af Ohgi-ringen har leveret en symbolsk meddelelse med denne ring. Hendes inspiration til ringen kom fra positive betydninger, som japanske folde fans har, og hvor meget de er elsket i den japanske kultur. Hun bruger 18 K gult guld og en safir til materialet, og de får frem luksuriøs aura. Desuden sidder foldeviften på en ring i en vinkel, der giver en unik skønhed. Hendes design er en enhed mellem øst og vest.

Brevåbner

Memento

Brevåbner Alle starter med taknemmelige. En række brevåbnere, der afspejler erhverv: Memento er ikke kun et sæt værktøjer, men også en række objekter, der udtrykker brugerens taknemmelighed og følelser. Gennem produktsemantik og enkle billeder af forskellige erhverv giver designerne og de unikke måder, hvert Memento-stykke bruges, brugeren forskellige inderlige oplevelser.

Japansk Restaurant Og Bar

Dongshang

Japansk Restaurant Og Bar Dongshang er en japansk restaurant og bar beliggende i Beijing, sammensat af bambus i forskellige former og størrelser. Projektvisionen var at skabe et unikt spisemiljø ved at flette japansk æstetik sammen med elementer i kinesisk kultur. Det traditionelle materiale med stærke forbindelser til kunst og håndværk i de to lande dækker vægge og lofter for at skabe en intim atmosfære. Det naturlige og bæredygtige materiale symboliserer den anti-urbane filosofi i den kinesiske klassiske historie, The Seven Sages of Bamboo Grove, og interiøret fremkalder følelsen af at spise i en bambuslund.

Lænestol

Osker

Lænestol Osker inviterer dig straks til at læne sig tilbage og slappe af. Denne lænestol har et meget udtalt og buet design, der giver karakteristiske egenskaber som perfekt udformede træskærme, læderarmlæn og polstring. De mange detaljer og brugen af materialer af høj kvalitet: læder og massivt træ garanterer et moderne og tidløst design.

Hus

Zen Mood

Hus Zen Mood er et konceptuelt projekt centreret i 3 nøgledrivere: Minimalisme, tilpasningsevne og æstetik. Individuelle segmenter er knyttet og skaber en række forskellige former og anvendelser: huse, kontorer eller udstillingslokaler kan genereres ved hjælp af to formater. Hvert modul er designet med 3,20 x 6,00 m arrangeret i 19m² inden for 01 eller 02 etager. Transporten foregår hovedsageligt med lastbiler, også den kan leveres og installeres på kun en dag. Det er et unikt, moderne design, der skaber enkle, livlige og kreative rum muliggjort gennem en ren og industrialiseret konstruktiv metode.

Wayfinding-System

Airport Bremen

Wayfinding-System Et højkontrast moderne design og en klar information Hirarchie adskiller det nye system. Orienteringssystemet fungerer hurtigt og vil yde et positivt bidrag til kvaliteten af den service, som lufthavnen giver. Det vigtigste middel ved siden af brugen af en ny font, et markant pilelement introduktion af forskellige farver i høj kontrast. Det handlede især om funktionelle og psykologiske aspekter, såsom god synlighed, læsbarhed og optagelse af barrierefri information. Nye aluminiumskasser med moderne, optimeret LED-belysning bruges. Skiltningstårne blev tilføjet.