Design magasin
Design magasin
Håndvask

Angle

Håndvask Der er mange håndvaske med fremragende design i verden. Men vi tilbyder at se på denne ting fra en ny vinkel. Vi ønsker at give mulighed for at nyde processen med at bruge vasken og skjule så nødvendige, men ikke-æstetiske detaljer som drænhul. “Vinklen” er det lakoniske design, hvor alle detaljer til komfortabel brug og rengøringssystem er gennemtænkt. Under anvendelsen observerer du ikke drænhullet, alt ser ud som om vandet simpelthen forsvandt. Denne effekt forbundet med en optisk illusion opnås ved en speciel placering af vaskeoverfladerne.

Bærbar Højttaler

Ballo

Bærbar Højttaler Det schweiziske designstudie BERNHARD | BURKARD designet en unik højttaler til OYO. Højttalerens form er en perfekt sfære uden faktisk stativ. BALLO-højttaleren lægger, ruller eller hænger for en 360-graders musikoplevelse. Designet følger principper for minimalistisk design. Et farverigt bælte smelter sammen to halvkugler. Det beskytter højttaleren og øger bastonerne, når du ligger på en overflade. Højttaleren leveres med et indbygget genopladeligt litiumbatteri og er kompatibel med de fleste lydenheder. 3,5 mm-stikket er et almindeligt stik til hovedtelefoner. BALLO-højttaleren fås i ti forskellige farver.

Individuel Hjemmetermostat

The Netatmo Thermostat for Smartphone

Individuel Hjemmetermostat Termostaten til smartphonen præsenterer et minimalistisk, elegant design i strid med traditionelle termostatdesign. Den gennemsigtige terning går fra hvidt til farve på et øjeblik. Alt hvad du skal gøre er at anvende en af de 5 udskiftelige farvefilm på bagsiden af enheden. Blød og lys, farven giver et delikat strejf af originalitet. Fysiske interaktioner holdes på et minimum. Et enkelt tryk gør det muligt at ændre temperatur, mens alle andre kontroller foretages fra brugerens smartphone. E-blækskærm valgt for sin uovertrufne kvalitet og minimale energiforbrug.

Lampe

Schon

Lampe Lyskilder til denne unikke lampe er placeret i midten af den samlede form, så den lyser en blød og ensartet lyskilde. De lyse overflader kan adskilles fra hoveddelen, så enkel kropsform med lavere dele plus besparelse af energi gennem lavt forbrug af elektricitet giver det en ekstra funktion. Også et berørbart organ til at tænde eller slukke lyset er et andet moderne træk i dette unikke lys. Udtryk fører til forskelle i belysning og belysning af lampen er designet. Det meste lys fra lamper, så seeren ikke drager fordel af lyset, vil sluge. Dejligt at leve.

Sparegris

DEEPE

Sparegris Objektet er en sparegris. Det unikke karakterformede udseende kombinerer et dyrt, prestigefyldt smykke med en elskelig og venlig og konstant tilstedeværelse af familiemedlemmer. Fundraising er meget funktionelle egenskaber. Men den mest enestående funktion DeePee - alt sammen med standardfunktioner perfekt opfylder - er, at ny formulering, unik og komplementær kontekstualiseret "juvel" alt eksklusivt hjem.

Knivholder

Only Right Here

Knivholder Siden det tolvte århundrede blev de første tyrefægtninger dokumenteret som en handling eller et offentligt skue. I dag er bevidsthedsopvågning af mennesker et symptom på en samlet global vurdering, idet vi er en del af den guddommelige natur, og vi er en helhed. "Kun lige her" symboliserer en ny æra, hvor der vil være en udryddelse af aggressive aktiviteter, der er legemliggjort i det, der engang var en kulturel fest og det store evolutionære skridt på et humanistisk plan.