Design magasin
Design magasin
Bolig

Shkrub

Bolig Shkrub-huset optrådte af kærlighed og kærlighed - et kærligt par med tre børn. Husets DNA inkluderer strukturering af æstetiske principper, der finder inspiration i ukrainsk historie og kultur inspireret af japansk visdom. Jordens element som materiale gør sig gjeldende i strukturelle aspekter af hjemmet, såsom det originale stråtag og i de smukke og tætte strukturerede lervægge. Ideen om at hylde, som et grundlæggende sted, kan sanses i hele hjemmet, som en delikat styretråd.

Projekt navn : Shkrub, Designernes navn : Serhii Makhno, Kundens navn : Serhii Makhno.

Shkrub Bolig

Dette fremragende design er vinderen af gylden designpris i belysningsprodukter og designprojekter for belysningsprojekter. Du skal bestemt se den gyldne prisvindende designers designportefølje for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og lysprojekter designværker.

Dagens designlegende

Legendariske designere og deres prisvindende værker.

Designlegender er ekstremt berømte designere, der gør vores verden til et bedre sted med deres gode design. Oplev legendariske designere og deres innovative produktdesign, originale kunstværker, kreativ arkitektur, fremragende modedesign og designstrategier. Nyd og udforsk originale designværker fra prisvindende designere, kunstnere, arkitekter, innovatører og mærker over hele verden. Bliv inspireret af kreative design.