Design magasin
Design magasin
Bolig

Shkrub

Bolig Shkrub-huset optrådte af kærlighed og kærlighed - et kærligt par med tre børn. Husets DNA inkluderer strukturering af æstetiske principper, der finder inspiration i ukrainsk historie og kultur inspireret af japansk visdom. Jordens element som materiale gør sig gjeldende i strukturelle aspekter af hjemmet, såsom det originale stråtag og i de smukke og tætte strukturerede lervægge. Ideen om at hylde, som et grundlæggende sted, kan sanses i hele hjemmet, som en delikat styretråd.

Smart Aroma Diffusor

Theunique

Smart Aroma Diffusor Agarwood er sjældent og dyrt. Dens aroma kan kun opnås ved forbrænding eller ekstraktion, anvendes indendørs og ydes af få brugere. For at bryde disse begrænsninger oprettes en smart aromadiffusor og naturlige håndlavede agarwoodtabletter efter 3 års indsats med over 60 designs, 10 prototyper og 200 eksperimenter. Det demonstrerer en ny mulig forretningsmodel og bruger kontekst til agarwood industri. Brugere kan blot indsætte diffusor inde i en bil, tilpasse tid, tæthed og variation af aroma med lethed og nyde den overvældende aromaterapi, uanset hvor de går, og når de kører.

Klimaanlæg

Midea Sensia HW

Klimaanlæg Midea Sensia fremmer livskvalitet og en innovativ måde at afsløre dekorationsgenstanden på. Udover luftstrømningseffektiviteten og stilheden præsenterer det det innovative berøringspanel, der giver adgang til funktioner og lynets farver og intensitet. Farveterapi hjælper anti-stress processen, trender innovative produkter på begge måder, velvære og æstetik. Ud over de forskellige æstetik integrerer dens former boligindretningen med både elegance og stil og værdsætter huset ved indirekte lys.

Skrivebord

Duoo

Skrivebord Duoo-skrivebord er ønsket om at udtrykke karakter gennem formenes minimalisme. Dens tynde vandrette linjer og vinklede metalben skaber et kraftfuldt visuelt billede. Den øverste hylde giver dig mulighed for at placere papirvarer, så det ikke forstyrrer, mens du arbejder. En skjult bakke på overfladen til tilslutning af enheder opretholder en ren æstetik. Bordpladen lavet af naturlig finer bærer varmen i den naturlige træstruktur. Skrivebordet opretholder en upåklagelig balance takket være harmonisk udvalgte materialer, funktionalitet og praktisk kombination med æstetik i regelmæssige og strenge former.

Hjemmelavet Pastamaskine

Hidro Mamma Mia

Hjemmelavet Pastamaskine Hidro Mama Mia er en socio-kulturel redning gennem italiensk gastronomi. Ekstremt let at bruge, det er let og kompakt, let at opbevare og transportere. Det giver sikker høj produktivitet, hvilket giver en behagelig madlavningsoplevelse til familien i hverdagens liv og venners interaktion. Motoren er fuldstændigt integreret i transmissionssættet og tilbyder kraft, robusthed og sikker anvendelse, hvilket også giver nem rengøring og support. Det skærer dejen med forskellig tykkelse og kan tilberede en række retter: pasta, nudler, lasagne, brød, wienerbrød, pizza og mere.

Hypercar

Brescia Hommage

Hypercar I tider med high-tech alle digitale gadgets, fladhed af berøringsskærme og rationelle køretøjer med en enkelt lydstyrke, er Brescia Hommage-projektet en old-school to-personers hyperbil designundersøgelse, der er tænkt som fejring til en æra, hvor elegant enkelhed, high-touch materialitet, rå magt, ren skønhed og den direkte forbindelse mellem menneske og maskine var spillet. En tid, hvor modige og geniale mænd som Ettore Bugatti selv skabte mobile enheder, der forbløffet verden.