Design magasin
Design magasin
Dametøjskollektion

Macaroni Club

Dametøjskollektion Samlingen, Macaroni Club, er inspireret af The macaroni & # 039; s fra midten af 1700-tallet, der forbinder dem med dagens logo-afhængige mennesker. Makaroni var betegnelsen for mænd, der overskred de almindelige grænser for mode i London. De var logo-manien fra det 18. århundrede. Denne kollektion har til formål at vise kraften i logoet fra fortid til nutid og skaber Macaroni Club som et brand af sig selv. Designdetaljerne er inspireret af Macaroni-kostumer i 1770, og den aktuelle modetrend med ekstreme volumener og længde.

Projekt navn : Macaroni Club, Designernes navn : Wonjoon Cha, Kundens navn : Wonjoon Cha.

Macaroni Club Dametøjskollektion

Dette fantastiske design er en vinder af sølvdesignpris i mode-, tøj- og beklædningsdesignkonkurrence. Du skal bestemt se de sølvprisvindende designere 'designportefølje for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mode-, beklædningsgenstande og beklædningsdesignværker.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Nogle gange har du brug for et meget stort team af talentfulde designere for at komme med virkelig gode designs. Hver dag har vi et markant prisvindende innovativt og kreativt designteam. Udforsk og opdag original og kreativ arkitektur, god design, mode, grafisk design og design strategiprojekter fra designteam over hele verden. Bliv inspireret af de originale værker af stormester designere.