Design magasin
Design magasin
Ui-Design

Moulin Rouge

Ui-Design Dette projekt er designet til folk, der ønsker at dekorere deres egen mobiltelefon med Moulin Rouge-tema, selvom de aldrig har besøgt i Moulin Rouge i Paris. Hovedformålet er at tilbyde en forbedret digital oplevelse, og alle designfaktorer er at visualisere stemningen i Moulin Rouge. Forbrugerne kan tilpasse designindstillinger og ikoner på deres favoritter med et simpelt tryk på skærmen.

Projekt navn : Moulin Rouge, Designernes navn : Yuri Lee, Kundens navn : Yuri Lee.

Moulin Rouge Ui-Design

Dette fantastiske design er en vinder af sølvdesignpris i mode-, tøj- og beklædningsdesignkonkurrence. Du skal bestemt se de sølvprisvindende designere 'designportefølje for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mode-, beklædningsgenstande og beklædningsdesignværker.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Nogle gange har du brug for et meget stort team af talentfulde designere for at komme med virkelig gode designs. Hver dag har vi et markant prisvindende innovativt og kreativt designteam. Udforsk og opdag original og kreativ arkitektur, god design, mode, grafisk design og design strategiprojekter fra designteam over hele verden. Bliv inspireret af de originale værker af stormester designere.