Design magasin
Design magasin
Dametøjskollektion

Hybrid Beauty

Dametøjskollektion Designet med Hybrid Beauty-kollektionen er at bruge sødheden som overlevelsesmekanisme. Grundlæggende søde træk er bånd, flæser og blomster, og de genindvindes af traditionelle møller og couture teknikker. Dette genskaber gamle couture-teknikker til moderne hybrid, som er romantisk, mørk, men også evig. Hele designprocessen med Hybrid Beauty fremmer bæredygtighed til at skabe tidløse design.

Projekt navn : Hybrid Beauty, Designernes navn : Moon Jung Chang, Kundens navn : Moon Chang Design Studio.

Hybrid Beauty Dametøjskollektion

Dette fremragende design er vinderen af gylden designpris i belysningsprodukter og designprojekter for belysningsprojekter. Du skal bestemt se den gyldne prisvindende designers designportefølje for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og lysprojekter designværker.

Dagens designlegende

Legendariske designere og deres prisvindende værker.

Designlegender er ekstremt berømte designere, der gør vores verden til et bedre sted med deres gode design. Oplev legendariske designere og deres innovative produktdesign, originale kunstværker, kreativ arkitektur, fremragende modedesign og designstrategier. Nyd og udforsk originale designværker fra prisvindende designere, kunstnere, arkitekter, innovatører og mærker over hele verden. Bliv inspireret af kreative design.