Design magasin
Design magasin
Arkitektur Med Blandet Brug

Shan Shui Plaza

Arkitektur Med Blandet Brug Beliggende i den historiske by Xi'an, mellem forretningscenteret og floden TaoHuaTan, sigter projektet ikke kun til at forbinde fortiden og nutiden, men også by og natur. Inspireret af The Peach blomstrer foråret kinesisk fortælling, projektet byder på et paradisisk opholdssted og arbejdsplads ved at give et tæt forhold til naturen. I kinesisk kultur har bjergvandets filosofi (Shan Shui) en væsentlig betydning af forholdet mellem menneske og natur, og ved at drage fordel af det vandige landskab på stedet tilbyder projektet rum, der reflekterer Shan Shui-filosofien i byen.

Virksomhedsidentitet

film festival

Virksomhedsidentitet "Cinema, ahoy" var sloganet for den anden udgave af European Film Festival på Cuba. Det er del af et designkoncept, der er fokuseret på rejser som en måde at forbinde kulturer på. Designet fremkalder rejsen fra et krydstogtskib, der rejser fra Europa til Havana fyldt med film. Designet af invitationer og billetter til festivalen blev inspireret af pas og boardingkort, der bruges af rejsende over hele verden i dag. Ideen om at rejse gennem filmene tilskynder offentligheden til at være modtagelige og nysgerrige efter kulturudveksling.

Lampe

Little Kong

Lampe Little Kong er en serie omgivende lamper, der indeholder orientalsk filosofi. Orientalsk æstetik lægger stor vægt på forholdet mellem virtuel og faktisk, fuld og tom. At skjule LED’erne subtilt i metalstangen sikrer ikke kun lampeskærmens tomme og renhed, men adskiller også Kong fra andre lamper. Designere fandt ud af det gennemførlige håndværk efter mere end 30 gange eksperimenter for at præsentere lyset og forskellige strukturer perfekt, hvilket muliggør en fantastisk lysoplevelse. Basen understøtter trådløs opladning og har en USB-port. Det kan tændes eller slukkes bare ved at vifte med hænderne.

Snackfood

Have Fun Duck Gift Box

Snackfood "Have Fun Duck" gaveæske er en speciel gaveæske til unge. Inspireret af pixel-stil legetøj, spil og film, skildrer designet en "madby" for unge med interessante og detaljerede illustrationer. IP-billedet integreres i byens gader, og unge elsker sport, musik, hip-hop og andre underholdningsaktiviteter. Oplev sjove sportsspil, mens du nyder mad, udtryk en ung, sjov og glad livsstil.

Madpakke

Kuniichi

Madpakke Den traditionelle japanske konserverede mad Tsukudani er ikke kendt i verden. En sojasovsbaseret stewed tallerken, der kombinerer forskellige skaldyr og ingredienser til jord. Den nye pakke indeholder ni etiketter designet til at modernisere traditionelle japanske mønstre og udtrykke ingrediensernes karakteristika. Det nye brandlogo er designet med forventning om at fortsætte denne tradition i de næste 100 år.

Honning

Ecological Journey Gift Box

Honning Designet af en gaveæske til honning er inspireret af Shennongjias 'økologiske rejse' med rigelige vilde planter og gode naturlige økologiske omgivelser. Beskyttelse af det lokale økologiske miljø er designens kreative tema. Designet vedtager traditionel kinesisk papirudskåret kunst og skyggedukkekunst for at vise den lokale naturlige økologi og fem sjældne og truede førsteklasses beskyttede dyr. Råt græs og træpapir bruges på emballagematerialet, der repræsenterer begrebet natur og miljøbeskyttelse. Den ydre kasse kan bruges som en udsøgt opbevaringsboks til genbrug.