Design magasin
Design magasin
Ui-Design

Moulin Rouge

Ui-Design Dette projekt er designet til folk, der ønsker at dekorere deres egen mobiltelefon med Moulin Rouge-tema, selvom de aldrig har besøgt i Moulin Rouge i Paris. Hovedformålet er at tilbyde en forbedret digital oplevelse, og alle designfaktorer er at visualisere stemningen i Moulin Rouge. Forbrugerne kan tilpasse designindstillinger og ikoner på deres favoritter med et simpelt tryk på skærmen.

International Skole

Gearing

International Skole Den konceptuelle cirkelform af International School of Debrecen symboliserer beskyttelse, enhed og samfund. De forskellige funktioner ser ud som tilsluttede gear, paviljonger på en snor anbragt på en bue. Fragmenteringen af rum skaber en række samfundsområder mellem klasseværelserne. Den nye rumoplevelse og den konstante tilstedeværelse af naturen hjælper de studerende i kreativ tænkning og manifestere deres ideer. Stierne, der fører til offsite-uddannelseshaver og skoven afslutter cirkelkonceptet og skaber en spændende overgang mellem det byggede og naturlige miljø.

Privat Bolig

House L019

Privat Bolig I hele huset blev det brugt et enkelt, men sofistikeret materiale- og farvekoncept. Hvide vægge, trægæggulve og lokal kalksten til badeværelser og skorstene. Den præcist udformede detaljer skaber en atmosfære af følsom luksus. Præcist sammensatte udsigter bestemmer det frit flydende L-formede opholdsrum.

Lanterne Installation

Linear Flora

Lanterne Installation Lineær flora er inspireret af nummeret “tre” fra bougainvillea, blomsten i Pingtung County. Bortset fra de tre bougainvillea kronblade set nedenunder kunstværkerne, kan variationer og multipla af tre ses på forskellige aspekter. For at fejre 30-årsjubilæet for Taiwan Lantern Festival blev lysdesign kunstner Ray Teng Pai opfordret af Department of Culture Affairs i Pingtung County til at skabe en ukonventionel lanterne, den unikke kombination af form og teknologi, der sendte en besked om at omdanne arven fra festivalen og forbinde det med fremtiden.

Omgivende Lys

25 Nano

Omgivende Lys 25 Nano er et kunstnerisk lysinstrument til at repræsentere flygtning og varighed, fødsel og død. Arbejde med Spring Pool Glass Industrial CO., LTD, hvis vision er at opbygge en systematisk glasrecirkuleringssløjfe for en bæredygtig fremtid, 25 Nano valgte den relativt skrøbelige boble som et medium i modsætning til massivt glas for at legemliggøre ideen. I instrumentet skimrer lys gennem boblens livscyklusser, der projicerer regnbue-lignende farve og skygger til miljøet, hvilket skaber en drømmende atmosfære omkring brugeren.

Opgavelys

Linear

Opgavelys Lineær lyss rørbøjningsteknik bruges i vid udstrækning til fremstilling af køretøjsdele. Væskelinjevinklen realiseres ved præcisionskontrol af den taiwanske producent, og har således det minimale materiale til at konstruere den lineære lette letvægt, stærk og bærbar; ideel til at lyse op for ethvert moderne interiør. Det anvender flimmerfri berøringsdæmpende LED-chips med hukommelsesfunktion, der tændes ved det forrige indstillede lydstyrke. Lineær opgave er designet til let at samles af brugeren, sammensat af ikke-giftigt materiale og leveres med flademballage; gør sit bedste for at reducere miljøpåvirkningen.