Design magasin
Design magasin
Trappe

U Step

Trappe U trinstrappetrin dannes ved at låse sammen to U-formede firkantede kasseprofilstykker med forskellige dimensioner. På denne måde bliver trappen selvbærende, forudsat at dimensionerne ikke overskrider en tærskel. Forberedelse på forhånd af disse stykker giver monteringsvenlighed. Pakning og transport af disse lige stykker er også meget forenklet.

Trappe

UVine

Trappe UV-vindeltrappe er dannet ved at låse U- og V-formede kasseprofiler på skiftende måde. På denne måde bliver trappen selvbærende, da den ikke har brug for en midtstang eller perimeterstøtte. Gennem sin modulære og alsidige struktur bringer design lethed gennem fremstilling, emballering, transport og installation.

Omklædningsrum

Sopron Basket

Omklædningsrum Sopron Basket er et professionelt kvindebasketboldhold med base i Sopron, Ungarn. Da de er et af de mest succesrige ungarske hold med 12 nationale mesterskabs cups og opnår andenpladsen i Euroleague, besluttede klubledelsen at investere i et nyt omklædningsrumkompleks for at have en ret prestigefyldt facilitet til klubbens navn, der passer til spillerens behov bedre, motiver dem og fremme deres enhed.

Træ-E-Cykel

wooden ebike

Træ-E-Cykel Berlinerfirmaet Aceteam skabte den første træ-e-cykel, opgaven var at bygge den på en miljøvenlig måde. Søgningen efter en kompetent samarbejdspartner var succesrig med Fakultet for Trævidenskab og Teknologi ved Eberswalde Universitet for bæredygtig udvikling. Ideen om Matthias Broda blev virkelighed, og kombinerede CNC-teknologi og viden om træmateriale blev træ-E-cyklen født.

Desktop Installation

Wood Storm

Desktop Installation Wood Storm er en desktopinstallation til visuel nydelse. Turbulensen i luftstrømmen gøres reel med et trædækken, som forbedres af lys, der er støbt nedenfra for en verden uden tyngdekraft. Installationen opfører sig som en endeløs dynamisk løkke. Det guider synslinjen omkring det for at søge efter begyndelsen eller slutpunktet, da publikum faktisk danser med stormen.

Interaktive Installationer

Falling Water

Interaktive Installationer Det faldende vand er et sæt interaktive installationer, der giver brugerne mulighed for at ændre løbebane rundt om en terning eller terninger. Kombinationen af terninger og perleret strøm giver en kontrast mellem statisk genstand og dynamisk vandstrøm. Strømmen kan trækkes for at se perler løbe eller bare sættes på et bord som en scene med frossent vand. Perler betragtes også som ønsker folk gør hver dag. Ønsker skal kædes og køre for evigt som et vandfald.