Design magasin
Design magasin
Champagnevogn

BOQ

Champagnevogn BOQ er en isbadevogn til servering af champagne ved receptioner. Det er lavet af træ, metal, harpiks og glas. Cirkulær symmetri organiserer genstande og materialer som en integreret del af design. Standardfløjter opbevares i corolla, hovedet ned, under en hvid harpiksbakke, beskyttet mod støv og stød. Kompositionen, næsten blomster, inviterer gæsterne til at danne en cirkel for at smage den dyrebare drink. Men først og fremmest er det et effektivt scenetilbehør til tjeneren.

Lagdelt Vogn

Kali

Lagdelt Vogn Denne trillevogn er et af elementerne i designerens K-serie til QUISO-mærket. Det er lavet af smukt udformet massivt træ. Dets robuste og dyster design gør det ideelt til servering af alkohol ved restaurantbordet. For at sikre service og elegance er brillerne ophængt fra en pude, flaskerne er immobiliseret af en skridsikker belægning, industrihjulene har en jævn og lydløs rulning.

Multifunktionel Vogn

Km31

Multifunktionel Vogn Patrick Sarran skabte Km31 til et stort spektrum af restaurantbrug. Den største begrænsning var multifunktionalitet. Denne indkøbskurv kan bruges enkeltvis til servering af et bord eller i række med andre til en buffet. Designeren udtænkte en leddet Krion-top monteret på den samme hjulfase, som han havde designet til en række vogne, såsom KEZA, og senere Kvin, urtetehaven og Kali, der sammen kaldte K-serien. Krions hårdhed gjorde det muligt at vælge en komplet lys finish med den krævede robusthed for en luksuriøs etablering.

Automatisk Kaffemaskine

F11

Automatisk Kaffemaskine Enkle og elegante, rene linjer og en materialekvalitet i høj kvalitet gør F11-design til professionelle og hjemlige miljøer. 7-berøringsskærmen i fuld farve er ekstremt nem at bruge og intuitiv. F11 er en "one-touch" maskine, hvor du kan tilpasse dine foretrukne drikkevarer til hurtigt valg. En forstørret bønne beholder, vandtank og grundbeholder er tilgængelig for at klare peak time Patenteret bryggeenhed kan tilbyde espresso eller almindelig kaffe under ikke-tryk, og aromaen er garanteret af keramiske flade klinger.

Sikkerhedsenhed

G2 Face Recognition

Sikkerhedsenhed høj kvalitet på materialer og enkelhed i design gør denne sikkerhed ansigtsgenkendelsesenhed fancy, stilfuld og robust. Avanceret teknologi indeni for at gøre det til en af de hurtigste i verden og meget præcis, ingen kan snyde sin algoritme. Vandtæt produkt med en atmosfære førte lys på bagsiden for at skabe en stemning i omgivelserne, selv på det koldeste kontor. Den kompakte størrelse gør det passende næsten overalt, og formen gør det muligt at placere den vandret eller lodret.

Udviklende Møbler

dotdotdot.frame

Udviklende Møbler Hjemme bliver mindre, så de har brug for lette møbler, der er alsidige. Dotdotdot.Frame er det første mobile, tilpasses møbelsystem på markedet. Rammen er effektiv og kompakt og kan fastgøres på væggen eller lænes mod den for nem placering i hjemmet. Og dens tilpasningsevne kommer fra de 96 huller og et udvidet udvalg af tilbehør, der kan fastgøres i dem. Brug et eller sammenføj flere systemer efter behov - der er en uendelig kombination tilgængelig.