Design magasin
Design magasin
Belysningsartikler

Collection Crypto

Belysningsartikler Crypto er en modulopbygget belysningskollektion, da den kan udvides lodret såvel som horisontalt, afhængigt af hvordan de enkelte glaselementer, der udgør hver struktur, er fordelt. Ideen, der inspirerede designet, stammer fra naturen, og minder især om isdrypsten. Det særlige ved Crypto-genstande står i deres levende blæste glas, der gør det muligt for lyset at spredes i mange retninger på en meget blød måde. Produktionen sker ved hjælp af en fuldstændig håndlavet proces, og det er slutbrugeren, der bestemmer, hvordan den endelige installation skal sammensættes, hver gang på en anden måde.

Kunstfotografering

Talking Peppers

Kunstfotografering Nus Nous fotografier ser ud til at repræsentere menneskelige kroppe eller dele af dem, i virkeligheden er det iagttageren, der ønsker at se dem. Når vi observerer noget, selv en situation, observerer vi det følelsesmæssigt, og af denne grund lader vi os ofte snyde. I Nus Nous-billederne er det tydeligt, hvordan elementet af ambivalens bliver til en subtil bearbejdning af sindet, der tager os væk fra virkeligheden for at føre os ind i en imaginær labyrint bestående af forslag.

Mineralvand

Cedea

Mineralvand Cedea-vanddesignet er inspireret af Ladin Dolomitterne og legenderne om det naturlige lysfænomen Enrosadira. Forårsaget af deres unikke mineral lyser Dolomitterne op i en rødlig, brændende nuance ved solopgang og solnedgang, hvilket giver landskabet en magisk atmosfære. Ved at "ligne den legendariske magiske Rose Garden" sigter Cedea-emballagen på at fange netop dette øjeblik. Resultatet er en glasflaske, der får vandet til at blænde og blusse til overraskende effekt. Det er meningen, at flaskens farver skal ligne Dolomitternes specielle glød badet i mineralets rosenrøde og himlens blå.

Flagskib Te Shop

Toronto

Flagskib Te Shop Canadas travleste indkøbscenter bringer et friskt nyt frugtte-design ind af Studio Yimu. Flagskibsbutiksprojektet var ideelt til brandingformål at blive det nye hotspot i indkøbscentret. Inspireret af canadisk landskab er den smukke silhuet af Canadas Blue Mountain præget på vægbaggrunden i hele butikken. For at bringe konceptet ud i livet, håndlavede Studio Yimu en 275 cm x 180 cm x 150 cm mølleværksskulptur, der tillader fuld interaktion med hver kunde.

Naturkosmetikemballage

Olive Tree Luxury

Naturkosmetikemballage Det nye emballagedesign til det tyske luksus-naturkosmetikmærke fortæller historien om den kunstneriske, som en dagbog, der bader den i varme farver. Tilsyneladende kaotisk ved første øjekast, kommunikerer emballagen ved nærmere eftersyn en stærk enhed, et budskab. Takket være det nye designkoncept udstråler alle produkter naturlighed, stil, gammel helbredende viden og moderne praktisk.

Pavillon

Big Aplysia

Pavillon I byudviklingsprocessen er det uundgåeligt, at det samme byggede miljø opstår. Traditionelle bygninger kan også virke triste og afsides. Fremtoningen af specialformet landskabsarkitektur blødgør forholdet mellem mennesker i det arkitektoniske rum, bliver et sted for sightseeing og aktiverer vitaliteten.