Design magasin
Design magasin
Sofa

Shell

Sofa Shell-sofaen optrådte som en kombination af skaldeskitser og modetrends i efterligning af exoskeleton-teknologi og 3d-udskrivning. Målet var at skabe en sofa med effekten af optisk illusion. Det skulle være de lette og luftige møbler, der kunne bruges både hjemme og udendørs. For at opnå effekten af lethed blev der anvendt en bane af nylon reb. Således er slagtekroppens hårdhed afbalanceret af vævningen og blødheden af silhuetlinierne. En stiv base under sæders hjørnesektioner kan bruges som sideborde og bløde overheadsæder og puder afslutter sammensætningen.

Restaurant

Chuans Kitchen II

Restaurant Chuan's Kitchen II, der tager både Sichuan Yingjings sorte fajance og udvindede jordmaterialer fra metroopbygningen som mediet, er en eksperimentel restaurant bygget på det moderne eksperiment med traditionel folkekunst. Ved at bryde gennem grænsen for materialer og udforske den moderne form for traditionel folkekunst udtrækkede Infinity Mind pakningerne, der blev kasseret efter fyringsprocessen af Yingjings sort lertøj, og brug dem som det vigtigste dekorationselement i Chuans Kitchen II.

Lænestol

Infinity

Lænestol Hovedvægten i Infinity-lænestoldesignet lægges netop på ryglænet. Det er henvisningen til uendelighedssymbolet - en omvendt figur på otte. Det er som om det ændrer form, når man drejer, indstiller linjernes dynamik og genskaber uendelighedstegnet i flere plan. Ryglænet trækkes sammen af flere elastiske bånd, der danner en ekstern løkke, som også vender tilbage til symbolikken i den uendelige cyklus af liv og balance. En ekstra vægt lægges på unikke benskrens, der sikkert fastgør og understøtter sidestykkerne på lænestolen, ligesom klemmer gør.

Cafe

Hunters Roots

Cafe Som et svar på en kort, moderne, ren æstetik blev der skabt et interiør inspireret af træfrugtkasser, der blev brugt i abstrakt form. Kasserne fylder rummet og skaber en fordybende, næsten hulelignende skulpturel form, men alligevel en, der er produceret af enkle og lige geometriske former. Resultatet er en ren og kontrolleret rumlig oplevelse. Det smarte design maksimerer også den begrænsede plads ved at omdanne praktiske inventar til dekorative funktioner. Lys, skabe og reoler bidrager til designkonceptet og det skulpturelle visuelle.

Krystal Lys Skulptur

Grain and Fire Portal

Krystal Lys Skulptur Denne organiske lysskulptur består af træ og kvartsskrystall og bruger bæredygtigt fremskaffet træ fra en reservebestand af ældet teaktræ. Vejret i årtier af sol, vind og regn, træet derefter håndformet, slibet, brændt og færdig i et fartøj til at holde LED-belysning og bruge kvarts krystaller som en naturlig diffusor. 100% naturlige uændrede kvartskrystaller bruges i hver skulptur og er cirka 280 millioner år gamle. Der anvendes forskellige træbehandlingsmetoder, herunder Shou Sugi Ban-metoden til at bruge ild til konservering og kontrastfarve.

Belysning

Capsule

Belysning Formen på lampen Kapsel gentager formen på de kapsler, der er så udbredt i den moderne verden: medicin, arkitektoniske strukturer, rumskibe, termoser, rør, tidskapsler, der overfører beskeder til efterkommere i mange årtier. Det kan være af to typer: standard og langstrakt. Lamper fås i flere farver med forskellige grader af gennemsigtighed. Binding med nylon reb tilføjer en håndlavet effekt til lampen. Dets universelle form var at bestemme enkelheden i fremstilling og masseproduktion. At spare i lampens produktionsproces er dens største fordel.