Design magasin
Design magasin
Åbningstitel

Pop Up Magazine

Åbningstitel Projektet var en rejse for at udforske Escape-emnerne (tema for 2019) abstrakt og flydende og vise ændringer, nye ting og konsekvenser herfra. Alt det visuelle er rent og behageligt at se, i kontrast til den ubehagelige virkelighed fra flugtens handling. Designet ændrer sig konstant, og de morfiske former i animationen repræsenterer genindførelseshandlingen forårsaget af en eller anden form for situation. Flugt har forskellige betydninger, fortolkninger, og synspunktet varierer fra leg til alvor.

Strukturelle Ring

Spatial

Strukturelle Ring Designet indeholder en metalramskonstruktion, hvor druzy holdes på en sådan måde, at der lægges vægt på både stenen såvel som metalramskonstruktionen. Strukturen er ganske åben og sørger for, at stenen er stjernen i designet. Den uregelmæssige form af druzy og metalkugler, der holder strukturen sammen, bringer en smule blødhed ind i designet. Den er dristig, våd og bærbar.

Reklame

Insect Sculptures

Reklame Hvert stykke blev håndlavet til at skabe skulpturer af insekter inspireret af deres miljøer og den mad, de spiser. Kunstværket blev brugt som en opfordring til handling via Doom-webstedet til også at identificere specifikke husholdningsskadedyr. Elementerne, der blev brugt til disse skulpturer, stammede fra junk yard, skraldepladser, flodbed og supermarkeder. Når hvert insekt var samlet, blev de fotograferet og retuscheret i photoshop.

Is

Sister's

Is Denne emballage er designet til Sisters Ice Cream Company. Designteamet har forsøgt at bruge tre damer, der minder om producenterne af dette produkt, i form af glade farver, der kommer fra smagen på hver is. I hver smag af designet bruges formen på isen som karakterens hår, der præsenterer et interessant og nyt billede af isemballage. Dette design i sin nye form har tiltrukket megen opmærksomhed blandt sine konkurrenter og har haft et stort salg. Designet forsøger at skabe original og kreativ emballage.

Flaske

Herbal Drink

Flaske Grundlaget for deres koncept er et følelsesmæssigt element. Det udviklede navngivning og designkoncept er rettet mod kundens følelser og følelser, de tjener formålet med at stoppe personen lige ved siden af den nødvendige hylde og få dem til at vælge den blandt mange andre mærker. Deres pakke udtrykker virkningerne af planekstrakter, de farverige mønstre direkte trykt på hvid porcelænsflaske, der ligner form af blomster. Det fremhæver visuelt billedet af det naturlige produkt.

Vin Kan

Essenzza

Vin Kan Vinets design, det er hjemlandet og byen har været meget opmærksom. Søg i miniature og traditionelle malerier. De værdifulde motiver fandt ud af, at for at nå målet, betyder det, at selvom traditionel luksusvinflaskedesign var meget effektiv. Motiv, der blev brugt i designet, arabesques. Disse motiver tegnet fra iransk lakeret maleri. Designet forsøger at skabe originale og kreative design og bestræber sig på at skabe design med en egen betydning og bære et vigtigt budskab.