Design magasin
Design magasin
Automatisk Kaffemaskine

F11

Automatisk Kaffemaskine Enkle og elegante, rene linjer og en materialekvalitet i høj kvalitet gør F11-design til professionelle og hjemlige miljøer. 7-berøringsskærmen i fuld farve er ekstremt nem at bruge og intuitiv. F11 er en "one-touch" maskine, hvor du kan tilpasse dine foretrukne drikkevarer til hurtigt valg. En forstørret bønne beholder, vandtank og grundbeholder er tilgængelig for at klare peak time Patenteret bryggeenhed kan tilbyde espresso eller almindelig kaffe under ikke-tryk, og aromaen er garanteret af keramiske flade klinger.

Sikkerhedsenhed

G2 Face Recognition

Sikkerhedsenhed høj kvalitet på materialer og enkelhed i design gør denne sikkerhed ansigtsgenkendelsesenhed fancy, stilfuld og robust. Avanceret teknologi indeni for at gøre det til en af de hurtigste i verden og meget præcis, ingen kan snyde sin algoritme. Vandtæt produkt med en atmosfære førte lys på bagsiden for at skabe en stemning i omgivelserne, selv på det koldeste kontor. Den kompakte størrelse gør det passende næsten overalt, og formen gør det muligt at placere den vandret eller lodret.

Udviklende Møbler

dotdotdot.frame

Udviklende Møbler Hjemme bliver mindre, så de har brug for lette møbler, der er alsidige. Dotdotdot.Frame er det første mobile, tilpasses møbelsystem på markedet. Rammen er effektiv og kompakt og kan fastgøres på væggen eller lænes mod den for nem placering i hjemmet. Og dens tilpasningsevne kommer fra de 96 huller og et udvidet udvalg af tilbehør, der kan fastgøres i dem. Brug et eller sammenføj flere systemer efter behov - der er en uendelig kombination tilgængelig.

Genanvendeligt Sorteringssystem

Spider Bin

Genanvendeligt Sorteringssystem Spider bin er en universel og økonomisk løsning til sortering af genanvendelige materialer. En gruppe pop-up-kasser oprettes til hjem, kontor eller udendørs. Ét element har to grundlæggende dele: en ramme og en taske. Det flyttes let fra et sted til et andet, praktisk at transportere og opbevare, fordi det kan være fladt, når det ikke er i brug. Købere bestiller edderkoppeserviet online, hvor de kan vælge størrelse, antal edderkopper og posetypen alt efter deres behov.

Isform

Icy Galaxy

Isform Naturen har altid været en af de vigtigste inspirationskilder for designere. Idéen kom til designernes tanker ved at se på rummet og billedet af Milk Way Galaxy.Det vigtigste aspekt i dette design var at skabe en unik form. Mange design, der er på markedet, fokuserer på at skabe den mest klare is, men i dette præsenterede design fokuserede designerne med vilje på de former, der er lavet af mineraler, mens vandet bliver til is, for at være mere klar designerne omdannede en naturlig defekt til en smuk effekt. Dette design skaber en spiralformet sfærisk form.

Transformerende Cykelparkering

Smartstreets-Cyclepark™

Transformerende Cykelparkering Smartstreets-Cyclepark er en alsidig, strømlinet cykelparkeringsfacilitet til to cykler, der passer inden for få minutter for at muliggøre hurtig forbedring af cykelparkeringsfaciliteter på tværs af byområder uden at tilføje rod til gadescenen. Udstyret hjælper med at reducere cykeltyveri og kan installeres på selv de mest smalle gader og frigiver ny værdi fra eksisterende infrastruktur. Fremstillet i rustfrit stål kan udstyret RAL-farve matches og mærkes til lokale myndigheder eller sponsorer. Det kan også bruges til at hjælpe med at identificere cykelruter. Det kan konfigureres igen, så det passer til enhver størrelse eller kolonneform.