Design magasin
Design magasin
Lampe

Jal

Lampe Just Another Lamp, Jal, er baseret på tre hovedprincipper: enkelhed, kvalitet og renhed. Det involverer enkelheden i design, kvaliteten af materialer og renheden af produktets formål. Dette blev holdt grundlæggende, men gav også betydning for både glas og lys i samme mål. På grund af dette kan Jal bruges på forskellige måder, formater og kontekster.

Robot Til Hjælp

Spoutnic

Robot Til Hjælp Spoutnic er en understøttelsesrobot designet til at uddanne høner til at lægge sig i deres rede bokse. Hønene rejser sig hen og vender tilbage til reden. Normalt skal opdrætteren gå rundt i alle sine bygninger hver time eller endda en halv time på lægningens top for at forhindre, at hønerne lægger deres æg på jorden. Den lille autonome Spoutnic-robot passerer let under forsyningskæderne og kan cirkulere i hele bygningen. Dets batteri holder dagen og genoplades på en nat. Det frigør opdrættere fra en kedelig og lang opgave, hvilket giver et bedre udbytte og begrænser antallet af nedlagte æg.

Multifunktionel Guitar

Black Hole

Multifunktionel Guitar Det sorte hul er en multifunktionel guitar baseret på hårdrock og metalmusikstilarter. Kropsformen giver guitaristerne en følelse af komfort. Det er udstyret med en flydende krystalskærm på fretboardet til at generere visuelle effekter og læringsprogrammer. Braille-tegn bag guitarens nakke, kan hjælpe mennesker, der er blinde eller har lavt syn for at spille guitar.

Bærbar Gasovn

Herbet

Bærbar Gasovn Herbet er en bærbar gaskomfur, dets teknologi giver optimale udendørsforhold og dækker alle standard tilberedningskrav. Ovnen består af laserskårne stålkomponenter og har en åben og tæt mekanisme, der kan låses i åben position for at forhindre sammenbrud under brug. Den åbne og lukke mekanisme giver mulighed for let at transportere, håndtere og opbevare.

Skænk

Arca

Skænk Arca er en monolit, der er fanget i et net, et bryst, der flyder adrift sammen med dets indhold. Den lakerede mdf-container, indkapslet i et ideelt net lavet af massiv egetræ, er udstyret med tre samlede udsugningsskuffer, der kan organiseres efter forskellige behov. Det stive faste egnet er blevet modelleret til at rumme de termoformede glasplader for at få en organisk form, der simulerer et spejl med vand. Hele skabet hviler på en gennemsigtig methacrylatunderstøtning for at understrege det ideelle flydende.

Beholder

Goccia

Beholder Goccia er en beholder, der dekorerer hjemmet med bløde former og varme hvide lys. Det er den moderne indenlandske ildsted, mødestedet for en happy hour med venner i haven eller sofabordet for at læse en bog i stuen. Det er et sæt keramiske beholdere, der er egnede til at indeholde det varme vintertæppe, samt sæsonbestemt frugt eller en frisk sommerdrikflaske nedsænket i is. Beholderne hænger fra loftet med et reb og kan placeres i den ønskede højde. De er tilgængelige i 3 størrelser, hvoraf den største kan kompletteres med en massiv egetræ.