Design magasin
Design magasin
Middagssæt Skab

Baan

Middagssæt Skab "baan" er en type skab, der er specifikt designet til formålet med middagsbrug. Det er unikt udseende og styrke er fortælling, der er relateret til funktion. Der er adskillige kendetegn ved skabssystemer. De forskellige funktioner og funktioner i skab, der er adskilt af historien, såsom bestikindsats og æske med væv, er repræsenteret ved pejs og skorsten. Endvidere er vinglas repræsenteret af lysekronen, og opvaskestativ er symboliseret af trappen. Der er fire hovedkomponenter i huset, hvorved narrative ideer.

Lampe

Muse

Lampe Inspireret af 'Won Buddhism' til at sige, at der ikke er absolutte kvaliteter i vores univers, har vi givet en 'paradoksal kvalitet' ved at give det en 'fysisk tilstedeværelse'. Meditationsånden, som den tilskynder til, var en stærk inspirationskilde, vi brugte til at skabe dette produkt; integrerer egenskaberne 'tid', 'sag' og 'lys' i et enkelt produkt.

Keramik

inci

Keramik Et spejl af elegance; Inci afspejler skønheden i en perle med sorte og hvide indstillinger og er det rigtige valg for dem, der ønsker at reflektere adel og elegance i rummet. Inci-linier produceres i størrelser 30 x 80 cm og bærer den hvide og sorte klassighed til opholdsområderne. Fremstillet ved hjælp af digital udskrivningsteknologi, et tredimensionelt design.

Fartskriverprogrammer

Optimo

Fartskriverprogrammer Optimo er et banebrydende berøringsskærmsprodukt til programmering og kalibrering af alle digitale fartskrivere monteret på erhvervskøretøjer. Med fokus på hastighed og brugervenlighed kombinerer Optimo trådløs kommunikation, produktapplikationsdata og en række forskellige sensorforbindelser til en bærbar enhed til brug i køretøjets kabine og værksted. Designet til optimal ergonomi og fleksibel positionering forbedrer dens opgavedrevne interface og innovative hardware dramatisk brugerens oplevelse og tager fartskriverprogrammering ind i fremtiden.

Skibsstyringssystem

GE’s New Bridge Suite

Skibsstyringssystem GEs modulære skibskontrolsystem er designet til at passe til både store og lette fartøjer, hvilket giver intuitiv kontrol og klar visuel feedback. Ny positioneringsteknologi, motorkontrolsystemer og overvågningsudstyr gør det muligt for skibe at manøvreres nøjagtigt i trange rum, samtidig med at belastningen på operatøren reduceres, da komplekse manuelle betjeningsorganer erstattes med ny berøringsskærmsteknologi. En justerbar skærm reducerer refleksioner og optimerer ergonomi. Alle konsoller har integrerede håndtag til brug i uslebne have.

Frakke Stativ

Lande

Frakke Stativ Coat Stand var design som en meget dekorativ og funktionel kontorskulptur, en blanding af kunst og funktion. Kompositionen blev tænkt som en æstetisk form til at pynte kontorlokalet og for at beskytte i dag det mest ikoniske erhvervstøj, Blazer. Slutresultatet er et meget energisk og sofistikeret stykke. Produktion og detailhandler var emnet designet til at være let, stærkt og masseproducerbart.