Design magasin
Design magasin
Lampe

Schon

Lampe Lyskilder til denne unikke lampe er placeret i midten af den samlede form, så den lyser en blød og ensartet lyskilde. De lyse overflader kan adskilles fra hoveddelen, så enkel kropsform med lavere dele plus besparelse af energi gennem lavt forbrug af elektricitet giver det en ekstra funktion. Også et berørbart organ til at tænde eller slukke lyset er et andet moderne træk i dette unikke lys. Udtryk fører til forskelle i belysning og belysning af lampen er designet. Det meste lys fra lamper, så seeren ikke drager fordel af lyset, vil sluge. Dejligt at leve.

Sparegris

DEEPE

Sparegris Objektet er en sparegris. Det unikke karakterformede udseende kombinerer et dyrt, prestigefyldt smykke med en elskelig og venlig og konstant tilstedeværelse af familiemedlemmer. Fundraising er meget funktionelle egenskaber. Men den mest enestående funktion DeePee - alt sammen med standardfunktioner perfekt opfylder - er, at ny formulering, unik og komplementær kontekstualiseret "juvel" alt eksklusivt hjem.

Knivholder

Only Right Here

Knivholder Siden det tolvte århundrede blev de første tyrefægtninger dokumenteret som en handling eller et offentligt skue. I dag er bevidsthedsopvågning af mennesker et symptom på en samlet global vurdering, idet vi er en del af den guddommelige natur, og vi er en helhed. "Kun lige her" symboliserer en ny æra, hvor der vil være en udryddelse af aggressive aktiviteter, der er legemliggjort i det, der engang var en kulturel fest og det store evolutionære skridt på et humanistisk plan.

Voksende Lampe

BB Little Garden

Voksende Lampe Dette projekt foreslår at støtte denne nye anvendelse, der giver en fyldigere sensorisk madlavningsoplevelse. BB Lille have er en strålende voksende lampe, der ønsker at genoptage stedet for aromatiske planter inde i køkkenet. Det er et volumen med klare linjer som et ægte minimalistisk objekt. Det slanke design er specielt undersøgt for at tilpasse sig en række indendørs miljøer og give en særlig note til køkkenet. BB Lille have er en ramme for planter, dens rene linje forstørrer dem og forstyrrer ikke læsningen.

Sidebord

una

Sidebord problemfri integration er essensen af una-tabellen. tre ahornformer mødes for at vugge en hærdet glasoverflade. produktet af intens overvejelse af materialer og deres evner, robust, men alligevel luftig i udseende og utroligt let, fremstår una som legemliggørelsen af balance og nåde.

Kommode

shark-commode

Kommode Commode forenet med en åben hylde, og dette giver følelsen af bevægelse og to dele gør det mere stabilt. Brug af forskellige overfladebehandlinger og forskellige farver gør det muligt at skabe forskellige stemninger og kan installeres mellem forskellige interiører. Den lukkede kommode og den åbne hylde giver en illusion af et levende væsen.