Design magasin
Design magasin
Kalender

Calendar 2014 “Botanical Life”

Kalender Botanisk liv er en kalender, der fremhæver smukt planteliv på et enkelt ark. Åbn arket, og sæt det på basen for at nyde en række forskellige plante-pop-ups. Kvalitetsdesign har magten til at ændre plads og transformere sindet for sine brugere. De tilbyder komfort ved at se, holde og bruge. De er gennemsyret af lethed og et overraskelseselement, berigende rum. Vores originale produkter er designet ved hjælp af konceptet Life with Design.

Beskedkort

Pop-up Message Card “Leaves”

Beskedkort Blade er meddelelseskort med pop-up-bladmotiver. Lys dine beskeder med et udtryksfuldt strejf af sæsongrønt. Leveres i et sæt af fire forskellige kort med fire konvolutter. Kvalitetsdesign har magten til at ændre plads og transformere sindet for sine brugere. De tilbyder komfort ved at se, holde og bruge. De er gennemsyret af lethed og et overraskelseselement, berigende rum. Vores originale produkter er designet ved hjælp af konceptet Life with Design.

Kalender

Calendar 2014 “ZOO”

Kalender ZOO-papirhåndværkssættet er let at samle. Ingen lim eller saks er nødvendig. Saml ved at montere dele med det samme mærke. Hvert dyr har en kalender på to måneder. Kvalitetsdesign har magten til at ændre plads og transformere sindet for sine brugere. De tilbyder komfort ved at se, holde og bruge. De er gennemsyret af lethed og et overraskelseselement, berigende rum. Vores originale produkter er designet ved hjælp af konceptet Life with Design.

Kalender

Calendar 2014 “Safari”

Kalender Safari er en dyrekalender med papirhåndværk. Fjern og saml de 6 ark med 2 månedlige kalendere på siderne. Fold kroppen og sammenføjningssektionerne langs folderne, se på mærkerne på samlingerne, og pas sammen som vist. Kvalitetsdesign har magten til at ændre plads og transformere sindet for sine brugere. De tilbyder komfort ved at se, holde og bruge. De er gennemsyret af lethed og et overraskelseselement, berigende rum. Vores originale produkter er designet ved hjælp af konceptet Life with Design.

Flaskeindretning

Lithuanian vodka Gold. Black Edition

Flaskeindretning Det guldskinnende “litauiske vodka Guld. Black Edition ”arvet sit eksklusive look fra litauisk folkekunst. Rhombus og sildben, kombineret fra små firkanter, er meget almindelige mønstre i litauisk folkekunst. Selvom henvisning til disse nationale motiver fik mere moderne former - blev mystiske fortidsreflektioner omdannet til moderne kunst. Overvejende gyldne og sorte farver understreger den enestående vodka-filtreringsproces gennem kul og gyldne filtre. Det er det, der gør “litauisk vodka Gold. Black Edition ”så delikat og krystalklar.

Kalender

Calendar 2014 “Flowers”

Kalender Design et rum, tag sæsonerne ind - Blomster-kalenderen kommer med et vase-design med 12 forskellige blomster. Lys dit liv hver måned med en sæsonbestemt blomst. Kvalitetsdesign har magten til at ændre plads og transformere sindet for sine brugere. De tilbyder komfort ved at se, holde og bruge. De er gennemsyret af lethed og et overraskelseselement, berigende rum. Vores originale produkter er designet ved hjælp af konceptet Life with Design.