Design magasin
Design magasin
Roman

180º North East

Roman "180º North East" er en 90.000 ord eventyrfortælling. Den fortæller den sande historie om rejsen, Daniel Kutcher foretog gennem Australien, Asien, Canada og Skandinavien i efteråret 2009, da han var 24 år. Integreret i hoveddelen af tekst, der fortæller historien om, hvad han levede igennem og lærte under turen , fotos, kort, ekspressiv tekst og video hjælper med at fordype læseren i eventyret og give en bedre fornemmelse af forfatterens egen personlige oplevelse.

Fotoinstallation

Decor

Fotoinstallation I en modelbygning vil jeg give tanker omkring virkeligheden, at vi betragter vores og ser på det som en scenografi til et forestillet scenarie. Et scenarie af natur lejlighedsvis og letfordærvelig. Hvad der ligger bag det, eller hvad vil der ske, når dekorformerne muligvis ikke er en kommende apokalypse, men skabelsen af en ny proces. Et andet billede af, hvad der kan ske, når showet er forbi.

Teaterdesign

Crossing the line

Teaterdesign En resonnemonolog om årsag og virkning, hvad der fører til, at vi begår handlinger, som vi ikke ville have overvejet som mulige. Ved at placere publikum omkring et cirkelformet bord, ligesom den europæiske domstol, ønskede jeg at skabe et rum, hvor publikum involverer, interagerer og reflekterer omkring deres egen del i et begivenhedsforløb.

Siddepladser Til Transitkørere

Door Stops

Siddepladser Til Transitkørere Door Stops er et samarbejde mellem designere, kunstnere, ryttere og beboere i samfundet for at udfylde forsømte offentlige rum, som transitstop og ledige partier, med siddemuligheder for at gøre byen til et mere behageligt sted at være. Enhederne er designet til at give et sikrere og æstetisk tiltalende alternativ til det, der i øjeblikket findes, og tilføres store udstillinger af offentlig kunst bestilt af lokale kunstnere, hvilket skaber et let identificerbart, sikkert og behageligt venteplads for ryttere.

Frisyredesign Og Koncept

Hairchitecture

Frisyredesign Og Koncept HAIRCHITECTURE resultater fra en forening mellem en frisør - Gijo og en gruppe arkitekter - FAHR 021.3. Motiveret af den europæiske kulturhovedstad i Guimaraes 2012 foreslår de en idé om at flette to kreative metoder, Arkitektur og frisure. Med det brutistiske arkitekturtema er resultatet en forbløffende ny frisure, der betegner et transfigurationshår i absolut samvær med arkitektoniske strukturer. Resultaterne er dristige og eksperimentelle med en stærk samtidsfortolkning. Teamarbejde og dygtighed var afgørende for at få et tilsyneladende almindeligt hår.

Kalender

NISSAN Calendar 2013

Kalender Hvert år producerer Nissan en kalender under temaet for sit brand tagline "Spændende i modsætning til andre". 2013-versionen er fyldt med øjenåbning og unikke ideer og billeder som et resultat af samarbejde med en dansemaleri-kunstner “SAORI KANDA”. Alle billeder i kalenderen er værkerne af dansemaleriet SAORI KANDA. Hun legemliggjorde sin inspiration fra Nissan-køretøjet i sine malerier, der blev tegnet direkte på et vandret gardin placeret i studiet.