Design magasin
Design magasin
Reklamekampagne

Feira do Alvarinho

Reklamekampagne Feira do Alvarinho er en årlig vinfest, der finder sted i Moncao, i Portugal. For at kommunikere begivenheden blev det skabt et gammelt og fiktivt rige. Med eget navn og civilisation blev kongeriget Alvarinho, udpeget således, fordi Moncao er kendt som vuggen af Alvarinho-vin, inspireret i den virkelige historie, steder, ikoniske mennesker og sagn fra Moncao. Den største udfordring ved dette projekt var at føre den ægte historie om territoriet ind i karakterdesignet.

Trykt Tekstil

The Withering Flower

Trykt Tekstil Den visne blomst er en fejring af blomsterbilledets kraft. Blomsten er et populært emne skrevet som personificering i kinesisk litteratur. I modsætning til den blomstrende blomsters popularitet er billeder af den henfaldende blomst ofte forbundet med jinx og tabuer. Samlingen ser på, hvad der forme et samfunds opfattelse af, hvad der er sublimt og abagt. Tekstilteknikken er designet i tylkjoler på 100 til 200 cm og silkeskærmtryk på gennemskinnelige mesh-stoffer. Tekstilteknikken gør det muligt for tryk at forblive uigennemsigtige og elastiske på nettet, hvilket skaber et udseende af tryk, der er flydende i luften.

Medicinsk Skønhedscenter

LaPuro

Medicinsk Skønhedscenter Design er mere end god æstetik. Det er den måde rummet bruges på. Det medicinske center integrerede form og funktion som en. At forstå brugernes krav og give dem en oplevelse af alle de subtile berøringer i det omgivende miljø, der føles lettende og virkelig pleje. Design og nyt teknologisystem leverer løsninger til brugeren og let at administrere. I betragtning af sundhed, velvære og medicinsk vedtog centret miljømæssigt bæredygtige materialer og overvåger byggeprocessen. Alle elementer er integreret i designet, hvor det virkelig er egnet til brugerne.

Visuel Identitetsdesign

ODTU Sanat 20

Visuel Identitetsdesign For det 20. år af ODTU Sanat, en årlig afholdt kunstfestival fra Middle East Technical University, var anmodningen om at opbygge et visuelt sprog for at fremhæve de deraf følgende 20 års festival. Som anmodet blev det 20. århundrede af festivalen fremhævet ved at nærme sig det som et overdækket kunstværk, der skal afsløres. Skygger af de samme farvede lag, der danner numrene 2 og 0, skabte en 3D-illusion. Denne illusion giver følelsen af lettelse, og tallene ser ud som om de smeltede i baggrunden. Det livlige farvevalg skaber en subtil kontrast med roen i den bølgede 20.

Whisky Malbec Træ

La Orden del Libertador

Whisky Malbec Træ Ved at forsøge at kombinere de forskellige elementer, der refererer til produktets navn, forstærker designet beskeden, det foreslår. Det transmitterer et spændende og spændende billede. Illustrationen af en trodselig kondor, der viser sine vinger, betegner følelsen af frihed, konjugeret med den symmetriske og suggererende medalje, føjet til en baggrundsillustration med et imaginært landskab, der bringer poesi til designet, skaber en ideel kombination for at formidle det ønskede budskab. En nøgtern farvepalet giver den eksklusive funktioner og typografisk brug til et traditionelt og historisk produkt.

Hjemmearkitekturdesign

Bienville

Hjemmearkitekturdesign Logistik for denne arbejdende familie krævede, at de var hjemme indendørs i lange perioder, som ud over arbejde og skole blev forstyrrende for deres velvære. De begyndte at overveje, ligesom mange familier, om det var nødvendigt at flytte til forstæderne og udveksle nærhed til byens faciliteter til en større baghaven for at øge adgangen til udendørsbrug. I stedet for at flytte langt væk, besluttede de at bygge et nyt hus, der ville genoverveje begrænsningerne af indendørs hjemliv på en lille bydel. Det organiserende princip for projektet var at skabe så meget udendørs adgang fra fællesområder som muligt.