Design magasin
Design magasin
Rækkehætte

Black Hole Hood

Rækkehætte Denne seriehætte designet af inspiration fra Black Hole og Worm Hole gør produktet til en smuk og moderne form, som alt sammen forårsager følelsesmæssige følelser og overkommelig pris. Det skaber følelsesmæssige øjeblikke og nem brug, mens du laver mad. Det er let, let at installere, let at rengøre og designet til moderne iland-køkkener.

Salgscenter

HuiSheng Lanhai

Salgscenter Med havtemaet i scenedesignet, tilintet rumssjælen, med pixel-firkanten som det visuelle kommunikationselement, lad børnene i spillet for at udforske opdagelsen af læring og vækst blive kernen i sagen, hvor fri pladspositionering præsenterer fantasy effekt af uddannelse i sjov. Fra form, skala, farvefacilitet, struktur til psykologisk sanseoplevelse fortsætter og beriger rumkonceptet, når alle elementer integreres og kolliderer.

Højttaler

Black Hole

Højttaler Sort hul designet på basis af moderne intelligent teknologi, og det er en bærbar Bluetooth-højttaler. Det kan tilsluttes en hvilken som helst mobiltelefon med forskellige platforme, og der er en USB-port til tilslutning til eksternt bærbart lager. Det indlejrede lys kunne bruges som skrivebordslampe. Det tiltalende look af Black Hole gør det også, så appel-hjemmeartikler kunne bruges i interiørdesign.

Bærbar Bluetooth-Højttaler

Black Box

Bærbar Bluetooth-Højttaler Dette er en bærbar Bluetooth-højttaler. Det er let og lille og har følelsesmæssig form. Jeg designede Black Box-højttalerformen ved at forenkle bølgeformen. For at lytte til stereolyden har den to højttalere, venstre og højre. Også disse to højttalere er hver del af bølgeformen. Den ene er en positiv bølgeform og en negativ bølgeform. til brug kan denne enhed forbinde par til andre elektroniske enheder, f.eks. mobil og computer via Bluetooth og afspiller lyden. Det har også batterideling. Ved at sammensætte to højttalere vises en sort boks på bordet, når de ikke er i brug.

Salgscenter

Ad Jinli

Salgscenter Dette projekt har renoveret de gamle bygninger i byområdet og giver den nye funktionelle mission til bygningerne at imødekomme de nye funktionelle krav. Designere forsøger at føre folk til at acceptere den moderne stil i den fire-lags by fra bygning af facadetransformation til interiørdesign for at sikre integriteten i projektets gennemførelse.

Bærbar Højttaler

Seda

Bærbar Højttaler Seda er en funktionel enhed til basistydningsteknologi. Penneholderen i midten er en pladsarrangør. Digitale funktioner som USB-port og Bluetooth-forbindelse gør det også som en bærbar afspiller og højttaler med et hjemmeareal, der bruger tilpasning. En lysbjælke indlejret i det ydre organ fungerer som skrivebordslampe. Også det tiltalende luksuriøse udseende gør det så attraktivt hjemmevarer kunne bruges i interiørdesign. Brug af rummet på en bedre måde er også en af de væsentligste egenskaber ved Seda.