Design magasin
Design magasin
Familiebolig

Sleeve House

Familiebolig Dette virkelig unikke hjem blev designet af den bemærkede arkitekt og lærde Adam Dayem og vandt for nylig andenpladsen i konkurrencen American-Architects US Building of the Year. Hjemmet med 3 BR / 2,5 badeværelser ligger på åbne, rullende enge i en omgivelse, der giver privatlivets fred, samt en dramatisk udsigt til dalen og bjergene. Så gådefuld som det er praktisk, er strukturen skematisk udtænkt som to skærende muffelignende volumener. Den bæredygtigt fremstillede forkullede træfasade giver huset en ru, forvitret struktur, en moderne genfortolkning af gamle lader i Hudson Valley.

Bæredygtighedskuffert

Rhita

Bæredygtighedskuffert Montering og demontering designet til bæredygtighedsårsag. Med et innovativt hængselsstruktursystem designet, blev 70 procent af dele reduceret, ingen lim eller nitte til fastgørelse, ingen syning af det indre foring, der gør det lettere at reparere, og neddæmpede 33 procent af godsmængden, til sidst forlænge kufferten livscyklus. Alle dele kan købes individuelt til tilpasning af egen kuffert eller udskiftning af dele, ingen nødvendig kuffert til reparationscenter kræves, sparer tid og reducerer forsendelse af kulstofaftryk.

Udendørs Metallisk Stol

Tomeo

Udendørs Metallisk Stol I løbet af 60'erne udviklede visionære designere de første plastmøbler. Designernes talent kombineret med stoffets alsidighed førte til dets uundværlighed. Både designere og forbrugere blev afhængige af det. I dag kender vi miljøfarerne. Restaurantterrasser er stadig fyldt med plaststole. Dette skyldes, at markedet kun tilbyder et lille alternativ. Designverdenen forbliver tyndt befolket med producenter af stålmøbler, endda til tider genudgivelse af design fra slutningen af det 19. århundrede ... Her kommer Tomeos fødsel: en moderne, let og stabelbar stålstol.

Kunstrum

Surely

Kunstrum Dette er en kunst, afslappet og detailhandler, der alle kombineres i ét rum. Siden arkitekturen, der er en landestyret beklædningskrog sidelinjefabrik. Hele bygningen bevarer en spottet struktur på væggen, da en lagtekstur i rummet skaber en anden kontrast med ydersiden og skaber også en rumoplevelse. Forlad for meget hård dekoration, brugte noget blødt dekoration til visning, der skabte en afslappende følelse. Kontrasten mellem skabelse og tidlig fase er mere fleksibel til bæredygtig rumudvikling i fremtiden.

Brandidentitet

Pride

Brandidentitet For at skabe design af mærket Pride brugte teamet undersøgelsen af målgruppen på flere måder. Da teamet lavede designet af logoet og virksomhedsidentiteten, tog det hensyn til reglerne for psyko-geometri - geometriske formers indflydelse på visse psykotyper af mennesker og deres valg. Desuden skulle designet have skabt visse følelser blandt publikum. For at opnå det ønskede resultat brugte teamet reglerne for farveeffekten på en person. Generelt har resultatet haft indflydelse på designen af alle virksomhedens produkter.

Salgscenter

Shuimolanting

Salgscenter Den kinesiske stil i denne sag vedtager den mørke kafferøde jordsten på markedet og det tomme af den naturlige belysning af gulvvinduet og danner en kontrast mellem lys og skygge, det virtuelle og det virkelige. Den virtuelle og aluminiumsgitter, kobberkunst lotusblade i det naturskønne vandområde og den kinesiske karakterstrukturinstallationskunst i rasteområdet er punktet for "blækorkidébanen" sag. Især brugen af nye materialer af kopper i det almindelige fremhæver ekstraordinære, men reducerer også genialt overfladen.