Design magasin
Design magasin
Visual Ip Design

Project Yellow

Visual Ip Design Project Yellow er et omfattende kunstprojekt, der konstruerer det visuelle koncept om Everything is Yellow. I henhold til nøglevisionen vil der blive lavet store udendørs skærme i forskellige byer, og en række kulturelle og kreative derivater vil blive produceret på samme tid. Som en visuel IP har Project Yellow et overbevisende visuelt billede og energisk farveskema til at danne en samlet nøglesyn, der gør folk uforglemmelige. Velegnet til storskala online og offline promovering og output af visuelle derivater er det et unikt designprojekt.

Interiørdesign

Gray and Gold

Interiørdesign Grå farve betragtes som kedelig. Men i dag er denne farve en fra hovedforingerne i stilarter som loft, minimalisme og hi-tech. Grå er en præferencefarve for privatlivets fred, lidt ro og hvile. Det inviterer for det meste dem, der arbejder med mennesker eller er engageret i kognitive krav, som en generel interiørfarve. Vægge, loft, møbler, gardiner og gulve er grå. Nuancer og farvemætning er kun forskellige. Guld blev tilføjet med yderligere detaljer og tilbehør. Det fremhæves af billedrammen.

Redesign Af Brandidentitet

InterBrasil

Redesign Af Brandidentitet Inspirationen til brandtænkning og redesign var ændringerne i modernisering og integration i virksomhedens kultur. Designet af hjertet kunne ikke længere være eksternt til mærket, hvilket inspirerer til et partnerskab både internt med ansatte, men også med kunder. En integreret union mellem fordele, engagement og servicekvalitet. Fra form til farver integrerede det nye design hjertet i B og sundhedskrydset i T. De to ord, der blev sammenføjet i midten, hvilket får logoet til at se ud som et ord, et symbol og forene R og B i hjertet.

Brand Design

EXP Brasil

Brand Design Designet til EXP Brasil-mærket kommer fra selskabets principper om enhed og partnerskab. Brug af blandingen mellem teknologi og design i deres projekter som i kontorlivet. Et typografielement repræsenterer dette selskabs forening og styrke. Bogstavet X design er solidt og integreret, men meget let og teknologisk. Mærket repræsenterer studielivet med elementer i bogstaverne, både på det positive og negative rum, der forener mennesker og design, individuelt og kollektivt, enkelt med teknologisk, let og robust, professionelt og personligt.

Kaffesæt

Riposo

Kaffesæt Designet af denne tjeneste blev inspireret af to skoler i det tidlige 20. århundrede, den tyske Bauhaus og den russiske avantgarde. Streng lige geometri og gennemtænkt funktionalitet svarer fuldt ud til ånden i manifestationerne fra disse tider: "hvad der er praktisk er smukt". Samtidig efter moderne trends kombinerer designeren to kontrastmaterialer i dette projekt. Klassisk hvidt mælkeporcelæn suppleres med lyse låg lavet af kork. Designets funktionalitet understøttes af enkle, praktiske håndtag og formens generelle anvendelighed.

Hus

Santos

Hus Ved at bruge træ som det vigtigste konstruktive element, fortrænger huset sine to niveauer i sektion, hvilket genererer et glaseret tag for at integrere med konteksten og tillade naturligt lys at komme ind. Rummet med dobbelt højde formulerer forholdet mellem stueetagen, øverste etage og landskabet. Et metal tag over ovenlysfluerne, der beskytter det mod forekomsten af den vestlige sol og formelt genopbygger volumen, indrammer visionen om det naturlige miljø. Programmet er formuleret ved at lokalisere offentlige anvendelser i stueetagen og private anvendelser på øverste etage.